Lektievenner – Sjælland og Fyn

Billede af barn og frivillig

Kære frivillige i Lektievenner

Så er der snart uddannelsesdag for dig og dine medfrivillige! Tilmeld dig allerede nu! 

Red Barnet Ungdoms uddannelsesdag er designet til at give dig de redskaber, du har brug for til komme godt fra start og give dig ny inspiration i dit frivillige arbejde. 

Hvad lærer du på Lektievenner-sporet? 

På Lektievenners uddannelsesspor vil du blive mødt af ansatte fra Red Barnet Ungdom og eksterne undervisere, som har stor erfaring med børn og unges læring. I løbet af dagen vil du: 

  • Få viden om fagligt udfordrede elever og de nyeste metoder indenfor motivation af børn og unge i grundskolen
  • Få ny inspiration og konkrete redskaber til at gøre matematik, dansk og geografi lidt sjovere
  • Få mulighed for at dele ud af dine erfaringer og sparre med andre frivillige Lektievenner

Undervisningen vil være en blanding af korte oplæg, gruppearbejde og øvelser, som er relevante for dit arbejde som lektieven. 

Hvem kan deltage?
Uddannelsesdagen retter sig mod alle frivillige, men den er særlig vigtig for dig, der endnu ikke har deltaget på lektievenner-uddannelsen. Du behøver ikke være blevet matchet med et barn endnu for at deltage. Du skal blot være medlem af Red Barnet Ungdom.  

Sporet for lektievenner tilbydes kun i København lørdag den 9. oktober, så er du frivillig i Odense, Aarhus eller Aalborg skal du også tilmelde dig denne dag. Du får selvfølgelig refunderet din tog/busbillet til og fra København. 

Tilmelding

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til uddannelsessporet så kontakt projektkonsulent Julie Helqvist på jh@redbarnetungdom.dk eller på tlf. 61 42 21 51 

Transport
Husk at gemme din kvittering da den skal sendes til Red Barnet Ungdom sammen med en udfyldt udgiftsafregningsblanket. Kvitteringer og udgiftsblanketter sendes til udgifter@redbarnetungdom.dk.

Afmelding
Uddannelsesdagen er en vigtig dag for alle frivillige, som vi virkelig ser frem til, og vi er helt med på, at noget kan komme i vejen for, at du kan deltage. Husk at melde fra senest 5 dage før, så vi har de bedste muligheder for at forberede en god dag.

Har du praktiske spørgsmål?
Hvis du har praktiske spørgsmål omkring selve uddannelsesdagen, så kontakt
Ryan på uddannelsesdag@redbarnetungdom.dk
På dagen kan du få fat i os på 21 89 96 35.

Vi glæder os til at se dig!

Kærlig hilsen
Lektieven-teamet i Red Barnet Ungdom