Send en hilsen til børn, der er flygtet fra krig – vi giver den til børnene

Du kan få børn, der er flygtet til at føle sig velkomne og mere trygge i Danmark ❤️

Send en hilsen som video eller på skrift her, så overrækker vi den til børnene:

Tusindvis af børn og deres familier er flygtet til Danmark fra den rædsomme krig i Ukraine. Samtidig tager Danmark imod børn, der flygter fra mange forfærdelige krige og konflikter andre steder i verden. Hjælp os med at vise børnene fra Ukraine, Afghanistan, Syrien, Irak og alle andre børn, som flygter, at uanset hvor længe de skal bo i Danmark, så er de velkomne. Giv børnene en varm velkomst. For i krig er børnene blandt de største ofre. Derfor er det vores ansvar at passe på dem. 


Overrækning af din hilsen

I maj og juni overrækker vores frivillige hilsnerne til børnene i Red Barnet Ungdoms børneklubber på danske asylcentre. Hilsnerne bliver desuden overrakt til børnene i Red Barnet Ungdoms mange Venskabsgrupper, hvor frivillige i forvejen hjælper børn, der er flyttet fra et asylcenter til en ny by, med at få nye venner og sjove og trygge oplevelser i deres nye lokalmiljø.  

Det er op til den enkelte gruppe af frivillige, hvordan de vil overrække de mange opmuntrende ord og beskeder, men flere frivilliggrupper har allerede planer om at lave collager, uroer og pynt af hilsnerne sammen med børnene. 


Læs betingelser her.

Foto: Shutterstock. Af hensyn til børnene i Red Barnet Ungdoms aktiviteter og af praktiske årsager bruger Red Barnet Ungdom enkelte fotografier fra billedbureauet Shutterstock i forbindelse med kampagnen “Send en hilsen, 2022.”