Tak for din ansøgning

Mange tak for din ansøgning til projekt Studievenner!

Vi går straks i gang med at finde en frivillig studieven. Vi kan ikke garantere, hvor lang tid der går, men vi gør, hvad vi kan for at matche den unge med en frivillig snarest muligt.

Vi gør ligeledes opmærksom på, at vi ved endt forløb sender link til en afsluttende statusmåling – denne evaluering skal vi bede dig udfylde, da den bliver brugt til videreudvikling af projektet og som dokumentation for vores arbejde. Det er vigtigt for os at understrege vigtigheden af, at statusmålingen af den unge, udfyldes, da det er en meget essentiel proces i vores udvikling af projektet.

OBS! Hvis den unge skifter kontaktperson, fx pga. skoleskift eller klasseskift, er det derfor vigtigt, at vi får besked om det, så vi kan indhente den afsluttende statusmåling fra den nye kontaktperson.

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på studievenner@redbarnetungdom.dk eller projektkonsulent Louise Christiansen på 23 10 99 49

Tak for din ansøgning

Mange tak for din ansøgning til projekt lektievenner! 
Vi går straks igang med at finde en frivillig lektieven. Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket er venteliste, og at vi gør meget ud af at klæde vores frivillige godt på til deres arbejde, så der må forventes ventetid.

Vi gør ligeledes opmærksom vi, at vi ved endt match sender link til en efter-måling – denne evaluering skal vi bede dig udfylde, da den bliver brugt til videreudvikling af projektet og som dokumentation for vores arbejde. Det er vigtigt for os at understrege vigtigheden af, at efter-målingen af barnet, uanset hvad udfyldes, er en meget essentiel proces i vores udvikling af projektet.

OBS! Hvis barnet skifter kontaktperson, fx pga. skoleskift eller klasseskift, er det derfor vigtigt, at vi får besked om det, så vi kan indhente efter-målingen fra den nye kontaktperson.

 

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på lektievenner@redbarnetungdom.dk eller projektkonsulent Louise Christiansen på 23 10 99 49