Teen-grupper for samarbejdspartnere

Arbejder du med børn i en af Red Barnet Ungdoms samarbejdskommuner, og ønsker du at henvise et barn til en Teen-gruppe, kan du finde henvisningsskemaet nedenfor.

Unge drenge med asylbaggrund med frivillig på koloni

Vores teen-grupper er for unge, der er flyttet ud af et asylcenter til en ny by. Det kan nemlig være svært at finde sig til rette, og de unge kan nemt føle sig ensomme. I vores teen-grupper er målet at de unge et nyt fællesskab og gode oplevelser sammen med andre unge og frivillige. Derudover arbejdes der i teen-grupperne med et fokus på “life skills”. Det skal sikre de unges personlige, sociale og praktiske kompetencer, som kan bidrage til et meningsfuldt ungdomsliv. Læs om vores teen-grupper her.

Udfyld skemaet her

Hvis du arbejder i en af vores samarbejdskommuner, kan du udfylde henvisningsskemaet på vegne af barnet og barnets forældre med deres mundtlige samtykke.

Efter du har udfyldt skemaet, tager vi kontakt til dig, og sammen finder vi ud af det videre forløb for den unge, som du har henvist. Det er vigtigt for os at finde det helt rette sted. Henvisning og placeringen foregår derfor i samarbejde med den henvisende part.


Vil du være frivillig i en teen-gruppe?

Kunne tænke dig at arbejde med de unge og være med til at facilitere fællesskabet og give dem gode oplevelser i deres nye by? Så kan du blive frivillig i en lokal teen-gruppe eller en venskabsgruppe.Teen-grupperne er for de unge, mens venskabsgrupperne typisk er for børn mellem 6-12 år.


Kunne du tænke dig at blive samarbejdskommune?

Lyder projektet spændende, og kunne tænke dig at høre mere om, hvordan din kommune kunne blive en samarbejdspartner? Så kan du tage kontakt til projektleder på ‘Børn På Flugt’, Katrine Brink på k.brink@redbarnetungdom.dk

Vi har på nuværende tidspunkt teen-grupper i: