Landsmøde 2024🤍

LandsmØde 24 Mobil

opstilling til bestyrelsen

Hvis du ønsker at opstille til posten som næstforperson eller bestyrelsesmedlem – læs mere her, og download, udfyld og indsend skemaet:

Fristen for at stille op til bestyrelsen er lørdag den 2. november 2024 umiddelbart inden valghandlingen, hvor opstillingsskemaet skal være sendt til dirigenterne på Landsmødet (NB at det ifm. godkendelse af landsmødets forretningsorden kan vedtages at fristen er tidligere på dagen).

Vær forberedt på at du vil få mulighed for at præsentere dig og motivere for dit kandidatur på Landsmødet.

Hvis du bliver valgt til Bestyrelsen, så vær opmærksom på, at der afholdes et kort konstituerende bestyrelsesmøde umiddelbart efter landsmødets afslutning og at der afholdes bestyrelsesweekend lørdag d. 30/11 til og med søndag d. 1/12 2024 i København, hvor du forventes at deltage.

Hvis du ønsker at stille op til Bestyrelsen, forventes det, at du kan deltage i 7 bestyrelsesmøder årligt, samt deltage i arbejdsgruppearbejde mellem møderne, forberedelse af punkter og indhold til bestyrelsesdagsordenen, repræsentationer og lign. i løbet af bestyrelsesåret.

Har du spørgsmål (også om de specifikke datoer), er du meget velkommen til at kontakte Red Barnet Ungdoms forperson Maja Andersen på: [email protected]

Download og indsend skema

○ Download skemaet her >>

Hvis du indsender skemaet senest d. 05.10.2024 kommer det helt sikkert med på hjemmesiden, der opdateres senest 3 uger før landsmødet.

Skemaet sendes til [email protected] Vedhæft et vellignende billede i så høj opløsning som muligt.

OBS! Orientering vedr. vedtægt §6, stk 2.
Til landsmødet i 2023 blev der vedtaget en vedtægtsændring, som medførte, at aldersgrænsen for politisk valgte til Bestyrelsen blev hævet fra 30 år til 35 år.
Efterfølgende blev Bestyrelsen bekendt med, at denne ændring stred imod vores samarbejdsaftale med Red Barnet, som blandt andet fastsætter RBU’s aldersgrænse. Bestyrelsen har sidenhen været i løbende dialog med Hovedbestyrelsen i Red Barnet og vi er i denne dialog blevet enige om at Bestyrelsen i RBU trækker vedtægtsændringen tilbage, så aldersgrænsen igen flugter med samarbejdsaftalen. Det betyder at aldersgrænsen for politisk valgte til landsbestyrelsen igen er 30 år.

Bestyrelsen