FÅ BESØG AF MOBSQUAD

Få MobSquad på besøg i jeres skoleklasse i Aalborg og lær om antimobning gennem praktiske øvelser.

Omkring hver 6. folkeskolebarn bliver udsat for mobning, og det sætter mærker for livet på både offeret, mobberen og de andre klasseelever. Som lærer, pædagog eller medarbejder på en skole eller i en fritidsklub, kan du få gratis besøg af Red Barnet Ungdoms MobSquad. MobSquad tilbyder en gennemafprøvet mobbeforebyggende workshop for børn i 4.-6. klasse.

Gennem oplæg og dialog med eleverne sætter MobSquad fokus på mobning, herunder konsekvenserne af mobning, digital mobning, sprog, forskellen på mobning og drillerier, samt giver samtidig klassen værktøjer til selv at forebygge mobning i fællesskab. Det er MobSquad, der står for at facilitere undervisningen.

Ved besøgets afslutning vil klassen i fællesskab udarbejde en kontrakt, som bliver elevernes fælles aftale mod mobning i fremtiden.

MobSquad:

  • Informerer eleverne om konsekvenser ved mobning
  • Motiverer klassen til at forebygge mobning
  • Giver eleverne redskaber til at undgå mobning
  • Styrker klassens sammenhold og det gode kammeratskab

Praktisk:

Undervisningen har en varighed af tre lektioner. Der skal være en lærer til stede under hele besøget, da MobSquad ikke kan påtage sig det fulde læreransvar. Læreren skal blot sikre ro og orden i klassen, og det behøver ikke at være den samme person under hele forløbet.

JA, MIN SKOLE VIL GERNE HAVE BESØG AF MOBSQUAD

Vil I gerne have besøg af MobSquad, så udfyld venligst blanketten nedenfor, og I vil høre fra MobSquad snarest muligt.
OBS! Vær opmærksom på at MobSquad kun tilbyder skolebesøg i Aalborg kommune.