HJÆLP BØRN, DER HAR DET SVÆRT I SKOLEN

Vil du støtte med lektiehjælp og styrke børn og unges skolegang?

Kom og vær med til at hjælpe børn og unge med at få succesoplevelser i skolen! Hos Red Barnet Ungdom bliver du en del af et fantastisk hold af frivillige, der er med til at give lektiehjælp og styrke børn og unges skolegang.

Som frivillig på læringsindsatsen hjælper du de børn, der ikke har mulighed for at få hjælp andre steder.

Er du under 30 år, og lyder det som noget for dig? Vil du være en del af et fællesskab, styrke dine kompetencer og gøre en kæmpe forskel?

Hvor kan jeg være med?

Vi har fire forskellige indsatser, hvor du kan være frivillig under læringsindsatsen:

Youngsters

Studievenner er en én-til-én relation, hvor eleven matches med dig – en ung frivillig, der fungerer som faglig støtte, sparringspartner og støtte i forhold til studievalg. I skal også have det sjovt og lære hinanden at kende. Derfor vil der også være mulighed for hyggelige udflugter sammen.

1

FRIVILLIG I springbrættet

Springbrættet er et gruppebaseret forløb for ca. 15 unge i 8., 9. og 10. klasse, der har brug for et fagligt løft, eksamensstøtte, hjælp til at vælge en uddannelse og til at se egne styrker og potentiale. Du bliver en del af et forløb, der skaber et stærkt fællesskab for eleverne og de tilknyttede frivillige.

Bpkrise Forside

FRIVILLIG lektieven

Som frivillig lektieven bliver du knyttet til et enkelt barn mellem 6-16 år, som du besøger en gang om ugen i barnets hjem. Det giver barnet tid, ro og støtte til at få styr på både 7-tabellen og dansk grammatik. Tilbuddet er til børn, der kæmper socialt eller fagligt i skolen.

8

FRIVILLIG i en læringscafé

Som frivillig i læringscaféerne yder du lektiehjælp til udsatte børn og styrker deres lyst til at lære igennem aktive læringsøvelser som ordbingo, regnestafet og geografiquizzer. 

Vil du være med til at sikre, at børn med skoleproblemer får den bedst mulige hjælp af Red Barnet Ungdoms frivillige?
19

BLIV EVALUERINGSFRIVILLIG PÅ LÆRINGSOMRÅDET