Giv et månedligt bidrag

Gør en forskel for udsatte børn ved at støtte – et lille bidrag kan ændre et barns liv!

For 100 kroner om måneden kan vi for eksempel*:

  • Invitere 19 børn fra danske asylcentre med på udflugt
  • Give ni ensomme eller udsatte børn en god dag med deres frivillige storebror eller søster – eksempelvis en tur i Tivoli
  • Undervise ca. 30 skolebørn i antimobning og gode venskaber
  • Uddanne fire frivillige i at støtte børn med sociale problemer

Ja, jeg vil gerne støtte med et fast bidrag!

Betingelser for månedligt bidrag

logo betalingsservice

Ved tilmelding til PBS trækker vi automatisk dit bidrag i starten af hver måned.

I nogle familier er hverdagen så presset og ressourcerne få, at forældrene ikke har overskuddet til at give deres børn den lektiehjælp, opbakning og glade oplevelser, som børn har brug for. Hjælp os med at give udsatte børn en håndsrækning i kampen for en bedre barndom og en lysere fremtid. Støt os og bliv fast bidragsyder hos Red Barnet Ungdom.

Dit bidrag går til Red Barnet Ungdoms arbejde med at styrke børn og unges tiltro til sig selv, og sikre deres rettigheder. Det kan fx være gennem Red Barnet Ungdoms storebror- og storesøsterordningen Barnets Ven, vores læringsindsats, anti-mobbeprojektet MobSquad og vores aktiviteter for børn med flygtningebaggrund.

*Ovenstående eksempler på aktiviteter, er udarbejdet med udgangspunkt i et helt år.


Red Barnet Ungdom har indsamlingstilladelse fra Indsamlingsnævnet. Vi er medlem af indsamlingsorganisationernes brancheforening, ISOBRO. Det betyder, at vi forpligter os på en række etiske retningslinjer, der er udarbejdet for at sikre gennemsigtighed og troværdighed om vores formål samt brug af dine midler, og for at udvise respekt for din integritet og handlefrihed. 

Har du spørgsmål til din donation, er du velkommen til at skrive til redbarnetungdom@redbarnetungdom.dk