FRIVILLIG VED STAND-UP for red barnet ungdom

ER DU TIL STAND-UP, GAK OG LØJER OG HAR ET HJERTE, DER BRÆNDER FOR AT GØRE EN FORSKEL?

Kom og vær med til at arrangere Stand-up shows, grine og have det fedt – alt sammen mens du gør en forskel for sårbare børn og unge.

Hver tirsdag er en festlig aften, hvor vores stand-up open mic events skaber en skøn stemning i  hyggelige rammer med masser af forskellige komikere på scenen. Bag arrangementerne står vores engagerede team af frivillige unge, der sammen skaber den perfekte kulisse for hvert show.

Som frivillig er du med til at arrangere de fede stand-up shows, der samler penge ind til Red Barnet Ungdoms indsatser. Indsatser, som gør en kæmpe forskel for sårbare børn og unge!

Alle børn fortjener støtte, venskaber og gode oplevelser.

Som frivillig hos Stand-up Huset KBH er du med til at sikre, at der er ressourcer til at hjælpe de børn, der har mest brug for det.

Udover at være med til at skabe en positiv forandring, vil du også få en masse andre fordele. Du bliver en del af et inspirerende fællesskab, er garanteret masser af grin og får fede tilføjelser til CV’et.

Vil du være med? Det får du:

🎤Adgang til komikernes øvelokale, værksted og legeplads
🎤3 streger i baren (sodavand, vand eller øl) når du er på vagt
🎤Adgang til gratis kurser og sociale events for Red Barnet Ungdoms frivillige
🎤Et stærkt punkt på CV’et: Projektlederen er altid klar til at skrive en anbefaling til en god frivillig
🎤Nye venner og fede fælles oplevelser: Vi har fællesspisning med frivilligholdet 2 gange om året og har bl.a. tradition for en fælles julefrokost og et meet-up i sommerferien hvert år

For at blive frivillig kræver det, at du:
🎤Synes, du er en flink type!
🎤Kan tage 1-2 vagter måneden (tirsdage fra kl. 19.00 til 22.30-23.00)
🎤Allerede er eller gerne vil blive medlem af Red Barnet Ungdom (Det koster 150 kr. om året)

En “open mic” er komikernes værksted og legeplads, hvor de bl.a. tester nye jokes, afprøver skøre idéer, finpudser materiale til shows, eller bare finder deres stil.

Jeg vil være frivillig på stand-up for rbu

Er du klar? Så vil vi gerne høre fra dig!
Send os en mail, hvor du fortæller lidt om dig selv: [email protected]
Vi glæder os til at høre fra dig!

Med Maja til Stand-up på Huset-KBH

Den 13. februar 2024 var vores forperson Maja på besøg hos “Stand-up for Red Barnet Ungdom”. “Det var en fantastisk oplevelse. Jeg fik lov til at hilse på de seje frivillige samt opleve et godt show, som ovenikøbet var udsolgt. What’s not to like!” Læs om oplevelsen her

følg stand-up for rbu: