Nyheder

ABDULKARIM – EN NY, STÆRK OG UNG DANSK STEMME I FN

Vi bliver flere og flere unge, og flere lande kommer med. Der er kommet et større fokus på ungeinddragelse i internationale processer, og dette har givet de unges stemmer en platform som hidtil før ikke er blevet set.

FRIVILLIGE FORBILLEDER SKABER PAUSERUM PÅ ASYLCENTER

Nysgerrigheden på, hvad et asylcenter er for noget, bragte Muna Guled til Asylcenter Ranum, hvor hun sammen med Idil Ibarahim og deres 4 medfrivillige har ansvaret for de 15 børn, der dukker op til deres aktiviteter

bedste lektievenner

I dag er det sidste gang de mødes som lektievenner, da Klaudia skal starte fuldtidsjob – så dagen står på ren hygge med friskbagte pizzasnegle, og ingen lektielæsning.

MED FESTMUSIK PÅ FARSI DANSEDE BØRNENE PÅ KOLONI

Fredag formiddag ankommer bussen med 16 forventningsfulde børn bl.a. fra Sandholmlejeren til Arresøcenteret på Nordsjælland. Foran hytten står en flok frivillige fra Red Barnet Ungdom klar til at tage imod dem.

FRIVILLIGE SKABER GLÆDE OG EVENTYR FOR BØRN PÅ KRISECENTRE

Dalia, Arham og Aima er frivillige ved indsatsen Børn på Krisecentre. De mødes hver anden søndag med børnene på krisecentret.

GANG I GLIMMERET PÅ VIGERSLEV ALLÉ

21-årige Melika, der er frivillig i Red Barnet Ungdom, og 7-årige Karla, hendes Barnets Ven-match, skal mødes for at kreere julegaver i lange baner. På bordet foran dem ligger glimmer i alle regnbuens farver. Der er nemlig ikke længe til jul.

23 BLIVER TIL 24: FANTASTISK NYTÅR!

Kom endelig indenfor i den lune nytårsstue hos vores forperson Maja, når hun taler til alle de seje frivillige i Red Barnet Ungdom! Vær med når hun i ord og billeder ser tilbage på året der gik – og hopper ind i det nye år 😃🌟🍾

ROLLEMODELLEN KATHRINE SKABER EN BEDRE BØRNEVERDEN I RANDERS

Livsglæde, gode grin og følelsen af at gøre noget godt for et andet menneske. 26-årige Kathrine Dalsgaard fra Randers er frivillig i Red Barnet Ungdoms aktivitet Barnets Ven.

“ALTING ER SJOVT, FORDI VI KAN LAVE ALT - TEGNE, LAVE BILLEDER, LEGE MED DUKKER”

Barn på asylcenter

Bliv Frivillig I Barnets Ven2