Frivillig på et krisecenter

Vær med til at give børn på krisecentre et pusterum i hverdagen

Børn på krisecentre er en særlig sårbar gruppe, der ofte bærer på bagage fra et hjem præget af vold.

Som frivillig på et krisecenter kan du bidrage med en positiv voksenkontakt og være med til at arrangere aktiviteter, der kan skabe en gladere hverdag, hvor børnene kan få lov til at være børn. 

Du vil som frivillig på et krisecenter blive en del af et mindre team med andre engagerede unge frivillige i Red Barnet Ungdom, som er tilknyttet en bestemt gruppe børn på ét center. Sammen arrangerer I hyggelige aktiviteter og sjove lege, der giver børnene et frirum og et meningsfuldt fællesskab at tage del i.

Geografi: Krisecentre i København, Lyngby, Ringsted, Aarhus, Kolding, Viborg, Aalborg, Espergærde og på Fyn. Og flere samarbejder er på vej…

5 grunde til at være frivillig 🖤

  • Du giver udsatte børn støtte og gode oplevelser.
  • Du gør verden til et mere børnevenligt sted.
  • Du kan gøre en stor forskel på få timer om måneden.
  • Du bliver en del af et stærkt netværk og fællesskab.
  • Du får erfaring og kompetencer til dit CV.

Vi har haft mange børn, som har været reserverede og indelukkede i begyndelsen, men når aktiviteten nåede sin afslutning, så kunne man se hvordan det her barns ansigt strålede af glæde og selvtillid. Og så måneder senere i vores aktiviteter, så er mor eller far kommet hen til os og sagt ‘tusind tak for jeres indsats – I har virkelig ændret mit barn’.

Mød Dalia og Anne Mette, der er frivillige på et krisecenter:

ANDRE NYTTIGE LINKS:

Krisecenterbanner

LÆS OM: FRIVILLIGE SKABER GLÆDE OG EVENTYR FOR BØRN PÅ KRISECENTRE

Jeg vil være frivillig på et krisecenter

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op

Du vil inden for ti arbejdsdage blive ringet op af en af vores søde konsulenter, der vil fortælle dig mere om dine muligheder. For at blive frivillig skal du være under 30 år.

Du skal også være medlem og kunne fremvise en ren børneattest – det er ganske let at få styr på og det kan du høre meget mere om når du bliver ringet op.

Har du spørgsmål?
Kunne du tænke dig at blive frivillig på et krisecenter eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Projektkonsulent på vores Krisecenter-indsats, Karen Østergaard Steffensen: Tlf.: +45 51649827, [email protected]