Frivillig i en Venskabsgruppe

Giv børn med flygtningebaggrund en god start i deres nye by og giv dem gode oplevelser og et nyt fællesskab som frivillig i en venskabsgruppe

Børn, der er flyttet ud af et asylcenter til en ny by, føler sig ofte ensomme og ved ikke, hvad deres nye lokalområde rummer af muligheder. Du kan give dem et nyt fællesskab og gode oplevelser i en venskabsgruppe.

Du vil indgå i et team af unge frivillige, der mødes fast med en gruppe på 8-10 børn i alderen 6-12 år. Sammen laver I sjove aktiviteter såsom at besøge den lokale legeplads, biblioteket, den lokale fodboldklub eller tage en tur i trampolinland eller noget helt femte – kun fantasien sætter grænser!

Målet er at skabe venskaber blandt børnene og give dem kendskab til mulighederne i deres lokalområde.

5 grunde til at være frivillig 🖤
  • Du giver udsatte børn støtte og gode oplevelser.
  • Du gør verden til et mere børnevenligt sted.
  • Du kan gøre en stor forskel på få timer om måneden.
  • Du bliver en del af et stærkt netværk og fællesskab.
  • Du får erfaring og kompetencer til dit CV.

Jeg er så glad for at kunne give børnene et fællesskab, og give dem gode oplevelser og gode minder.

Mød Abdi, Nikoline, Kathy og Lærke, der alle er frivillige i en Venskabsgruppe:

HER HAR VI VENSKABSGRUPPER:

Geografi: Frederiksberg, København, Lyngby-Taarbæk, Gentofte, Roskilde, Slagelse, Næstved, Køge, Odense, Svendborg, Aarhus, Aalborg, Viborg og Randers.

ANDRE NYTTIGE LINKS:

Jeg vil være frivillig i en venskabsgruppe

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op

Du vil inden for ti arbejdsdage blive ringet op af en af vores søde konsulenter, der vil fortælle dig mere om dine muligheder som frivillig. For at blive frivillig skal du være under 30 år.

Du skal også være medlem og kunne fremvise en ren børneattest – det er ganske let at få styr på og det kan du høre meget mere om når du bliver ringet op.