BESTYRELSESMEDLEM I EN LOKALFORENING​

Skal der stå ‘bestyrelsesmedlem’ på dit CV? Vil du være med til at udvikle organisationen, strategi og koordinere vores aktiviteter?

Vil du på politisk plan gøre Danmark til et mere børnevenligt samfund?

Arbejdet i lokalforeningen handler om at styrke sammenholdet mellem aktiviteter og få idéer til nye projekter og events.

I lokalforeningerne kan du stille op til bestyrelsesposterne og i vores lokale udvalg kan du bl.a. arbejde med udvikling, kampagner, kommunikation og fortalerarbejde.

Bliv en del af vores fantastiske team af unge frivillige. Red Barnet Ungdoms lokalforeninger skaber lokale fællesskaber og sammenhold blandt aktiviteterne og de frivillige.

5 grunde til at blive frivillig i en lokalforening

  • Du bliver en del af et stærkt netværk og fællesskab af unge engagerede frivillige
  • Du får erfaring med organisering, planlægning og frivilligledelse og kompetencer til dit CV
  • Du bliver tilbudt relevant uddannelse, såsom uddannelsesdage, supervision mm.
  • Du giver udsatte børn støtte og gode oplevelser
  • Du gør verden til et mere børnevenligt sted
20 lokalforeningsfrivillige deltog i årets Lokalforeningsråd – en hel dag for de lokalforeningsfrivillige, hvor de hører fede oplæg, bliver specialiserede og kan sparre med ligesindede.

Jeg kastede mig ud i det med håb om at opbygge et større kendskab til, hvad det vil sige at være med til at drive en organisation, deltage i beslutningsprocesser og være med at tænke nye i løsninger og i nye veje. Samtidig med, at jeg håbede, det ville give mulighed for at arbejde sammen med nogle godhjertede og engagerede mennesker – og det er lige præcis det, jeg har oplevet.

Lokalfore

ANDRE NYTTIGE LINKS:

Duuddannelses

BAG KULISSEN: HVEM GØR HVAD??

Bliv Frivillig Asylcenter

LOKALFORENINGER – HVOR ER VI?

Jeg vil være frivillig i en lokalforening

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op

For at blive en del af en lokalbestyrelse, behøver du ikke have erfaring eller en lang uddannelse – det eneste det kræver er derimod masser af engagement, og at du er medlem af Red Barnet Ungdom. Du vil inden for ti arbejdsdage blive ringet op af en af vores søde konsulenter, der vil fortælle dig mere om at være med i en lokalbestyrelse: