>>frivilligportalen<<

kurser og inspiration

Vi tilbyder dig, der er frivillig, relevant uddannelse, så du kan løfte dine opgaver bedst muligt og vokse i dit frivillige arbejde. Her på siden finder du vores online moduler.

Red Barnet Ungdom har et online klasselokale, hvor du kan finde kurser, der giver dig redskaber og inspiration til dit frivillige arbejde – det hedder NGO-akademiet. Målet med vores online moduler er at klæde frivillige bedre på til deres arbejde med de børn, de møder i deres aktiviteter. Modulerne giver de frivillige ny viden og nye metoder, og styrker deres kvalifikationer og oplevelse i mødet med børn og unge i udsatte positioner.

Du kan finde alle vores moduler her eller gå på opdagelse i de specifikke kurser neden for:

Derudover har RBU også et e-læringsmodul der omhandler børneinddragelse.

Husk, at du som frivillig også kan tilmelde dig vores halvårlige uddannelsesdage, hvor der er forskellige spor fra gang til gang.

🌐 Med Maja på rundrejse i Red Barnet Ungdoms univers

Tag med vores forperson Maja på sporet af små og store indsatser, aktiviteter og øjeblikke i Red Barnet Ungdoms univers. Maja drager ud og besøger vores indsatser for at opleve, hvordan vi gør en positiv forskel for sårbare børn og unge i deres liv og i deres hverdag – på krisecentre og asylcentre, på skoler og i hjemmet, i byerne og på landet.

📍TREDJE STOP: Med 30 Barnets Venner i Tivoli Friheden
📍ANDET STOP: 8-årige Atilla er Lektievenner med Julie
📍FØRSTE STOP: Standup på HUSET-Kbh til fordel for Red Barnet Ungdom