VENSKABSGRUPPER FOR SAMARBEJDSPARTNERE

Arbejder du med børn i en af Red Barnet Ungdoms samarbejdskommuner, og ønsker du at lave en henvisning af et barn til en venskabsgruppe, kan du finde henvisningsskemaet nedenfor.

Vores venskabsgrupper er for børn, der er flyttet ud af et asylcenter til en ny by. Det kan nemlig være svært at finde sig til rette, og børnene kan nemt føle sig ensomme. I en venskabsgruppe er målet at give dem et nyt fællesskab og gode oplevelser sammen med andre børn og unge frivillige. 

stemningsbilleder fra vores venskabsgrupper:

Hvis du arbejder i en af vores samarbejdskommuner, kan du udfylde henvisningsskemaet på vegne af barnet og barnets forældre med deres mundtlige samtykke.

Efter du har udfyldt skemaet, tager vi kontakt til dig, og sammen finder vi ud af det videre forløb for den unge, som du har henvist. Det er vigtigt for os at finde det helt rette sted. Henvisning og placeringen foregår derfor i samarbejde med den henvisende part.

Udfyld skemaet her:

 

Kunne du tænke dig at blive samarbejdskommune?

Lyder projektet spændende, og kunne tænke dig at høre mere om, hvordan din kommune kunne blive en samarbejdspartner? Så kan du tage kontakt til projektleder på ‘Børn På Flugt’, Katrine Brink på [email protected] eller tlf 21 48 06 08.