Red Barnet Ungdom Slagelse lokalforening

Om Lokalforeningen

I Red Barnet Ungdom Slagelse arbejder vi engageret og hårdt på at gøre en forskel for børn og unge, med fokus på Red Barnet Ungdoms indsatsområder. Vi arbejder for at styrke sammenholdet mellem Red Barnet Ungdoms frivillige i, og omkring Slagelse. Red Barnet Ungdom Slagelse er en lille lokalforening med vokseværk.

Vi lægger vægt på at drive lokalforeningen med omtanke, og skabe de bedst mulige rammer for børn gennem tryghed, omsorg, et klap på skulderen, støtte samt gode oplevelser. Vi ønsker derfor at udbrede vores tilbud til flest mulige i lokalområdet, og fortsat gøre dette med en stærk gruppe af frivillige, som trives godt med hinanden, og ønsker hinandens sociale selskab. Derudover elsker vi i Red Barnet Ungdom Slagelse at fejre frivilligheden og rummeligheden blandt vores frivillige.

Vi har altid plads til flere frivillige hænder, så tøv endelig ikke med at kontakte os såfremt, du har lyst til at vide mere om vores arbejde og projekter i Red Barnet Ungdom Slagelse. Flere frivillige hjælpende hænder kan gøre stor gavn, og vil være meget kærkomne.

Du kan se nærmere om os på vores Facebookside.

Til lokale samarbejdspartnere:

Hvis du gerne vil have kontakt til Red Barnet Ungdom Slagelse Lokalforeningsbestyrelse ift. samarbejde, kontakt os da gerne.

Hvis du vil henvise et barn:

Ønsker du at henvise et barn til et af Red Barnet Ungdoms aktiviteter, skal du kontakte den relevante programleder eller projektkonsulent fra sekretariatet. Du finder en oversigt over programledere og projektkonsulenter her: Kontakt 


Kontakt lokalbestyrelsen: 

Du kan kontakte [email protected] med eventuelle henvendelser til lokalforeningen.