Frivillig på WEEKENDCAMPS FOR BØRN PÅ FLUGT

Giv børn på flugt et afbræk fra hverdagen i asylsystemet. Tag med på Weekendcamp, og giv børnene en weekend fuld af sjov, eventyr og nye venskaber!

De fleste børn i Danmark går i folkeskole. De leger med deres venner, de går på fritidshjem, går til sport eller teater. For børn på asylcentre eller bosat i en kommune med midlertidig opholdstilladelse, er livet anderledes. De har ofte fået en hård start på livet og vokser op med en usikker fremtid. Nu lever de i venteposition, mens deres asylsag bliver afgjort.

Vær med!
Giv børnene oplevelser for livet og barndommen tilbage. På en Weekendcamp får børnene et frirum i ventetiden. Sammen med de frivillige får de en weekend fuld af sjove aktiviteter, kreativitet og bevægelse. 

5 grunde til at være frivillig 🖤
  • Du giver udsatte børn støtte og gode oplevelser.
  • Du gør verden til et mere børnevenligt sted.
  • Du kan gøre en stor forskel på få timer om måneden.
  • Du bliver en del af et stærkt netværk og fællesskab.
  • Du får erfaring og kompetencer til dit CV.

Vi havde planlagt en koncert med et lokalt band, og som en overraskelse for os alle, kunne forsangeren farsi, hvilket var helt fantastisk.

WEEKENDCAMPS, EFTERÅR 2024

Inden du kan deltage som frivillig på en Weekendcamp, skal du deltage på en forberedelsesdag. Nedenfor kan se de forskellige Weekendcamps og de vigtige datoer dertil:

Der afholdes 3 camps i efteråret:
  • Eventyrcamp (Sjælland) d. 10-13 oktober med forberedelsesdag lørdag d. 21 september
  • Oplevelsescamp (Sjælland) d. 17-20 oktober med forberedelsesdag lørdag d. 28 september
  • Venskabscamp (Jylland) d. 24-27 oktober med forberedelsesdag lørdag d. 5 oktober

ANDRE NYTTIGE LINKS:

Jeg vil være frivillig på en weekendcamp

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op

Du vil inden for ti arbejdsdage blive ringet op af en af vores søde konsulenter, der vil fortælle dig mere om dine muligheder som frivillig på en Weekendcamp i Red Barnet Ungdom. For at blive frivillig skal du være mellem 18 og 30 år. Du skal også være medlem og kunne fremvise en ren børneattest – det er ganske let at få styr på og det kan du høre meget mere om når du bliver ringet op. Da der typisk er mange ansøgere om pladserne på Weekendcamps, kan der gå op til ti arbejdsdage, inden du får svar på din tilmelding.

Hvis du har spørgsmål til campsene, kan du kontakte Yasin Ahmed Abdi Yama på [email protected]