>>frivilligportalen<<

FOR PROJEKTAKTIVE

Børnesikker organisation

Projektleder

Projektportalen

Redskaber

Retningslinjer og regler
Som frivillig i RBU er du forpligtet til at arbejde indenfor RBU’s regelsæt (regler, retningslinjer, politikker og vejledninger). Dette er tilfældet både for at passe på dig og RBU. Hvis du f.eks. bruger RBU’s projektmidler til at køre i taxa i stedet for med bus, køber drinks til dine medfrivillige på den lokale café m.v., risikerer du, at RBU ikke dækker din udgift og RBU risikerer at vores revisor ikke er tilfreds med vores regnskab, når året er omme.

Vi forventer ikke, at du kender alle vores regler og kan dem i søvne, men vi forventer, at du gør dig umage med at undersøge her på intranettet, om RBU har nogle regler, du bør kende til, og som du bør arbejde indenfor, når du laver en aktivitet. Hvis du er i tvivl, så spørg altid gerne sekretariatet til råds. RBU’s regelsæt er lavet i takt med organisationens udvikling og ændrer sig derfor løbende. Informationer og dokumenterne her på siden bliver derfor opdateret løbende, men opdager du alligevel, at et dokument er forældet, kontakt da gerne sekretariatet.

🌐 Med Maja på rundrejse i Red Barnet Ungdoms univers

Tag med vores forperson Maja på sporet af små og store indsatser, aktiviteter og øjeblikke i Red Barnet Ungdoms univers. Maja drager ud og besøger vores indsatser for at opleve, hvordan vi gør en positiv forskel for sårbare børn og unge i deres liv og i deres hverdag – på krisecentre og asylcentre, på skoler og i hjemmet, i byerne og på landet.

📍TREDJE STOP: Med 30 Barnets Venner i Tivoli Friheden
📍ANDET STOP: 8-årige Atilla er Lektievenner med Julie
📍FØRSTE STOP: Standup på HUSET-Kbh til fordel for Red Barnet Ungdom