Red Barnet Ungdom Fyn lokalforening

Om Lokalforeningen

Velkommen til Red Barnet Ungdom Fyn side. Fyns lokalforening er skabt og drevet af frivillige, der arbejder for at få mere opmærksomhed på børn og unges rettigheder og muligheder. Lokalforeningen er Red Barnet Ungdoms lokale fortalere, og et samlepunkt for vores frivillige ildsjæle der investerer deres tid i mange af RBU’s tilbud til børn og unge. Fyns lokalforening vil skabe et stærkt sammenhold på tværs af alle disse projekter, bl.a. igennem sociale arrangementer, faglige oplæg og infomøder. Vi arbejder på at skabe gode frivillige fællesskaber og er med til at styrke sammenholdet i Red Barnet Ungdom. Lokalforeningen dækker over alle Red barnet ungdoms aktiviteter på øen.  

Fyns lokalforening er åben for nye medlemmer, der søger at beskytte børn og unge og give dem en sjov og lærerig hverdag.

Hvis du vil henvise et barn:

Ønsker du at henvise et barn til et af Red Barnet Ungdoms aktiviteter, skal du kontakte den relevante programleder eller projektkonsulent fra sekretariatet. Du finder en oversigt over programledere og projektkonsulenter her: Kontakt 


Kontakt lokalbestyrelsen: 

Du kan kontakte lokalbestyrelsen ved at skrive til deres mail: [email protected]

Eller ved at skrive til de enkelte bestyrelsesmedlemmer: