Bliv medlem

Er du mellem 15 og 30 år? Bliv medlem, få medindflydelse og vær med til at skabe en mere børnevenlig verden for kun 150 kr. om året.

 

 

Med et medlemskab i Red Barnet Ungdom er du med til at gøre en forskel for nogle af Danmarks mest sårbare og udsatte børn. Det koster kun 150 kr. om året, og kontingentet går til at sikre børns ret til uddannelse, fritid og til at bekæmpe mobning blandt børn.

Dit medlemskab giver dig samtidig medindflydelse på Red Barnet Ungdoms arbejde, og du får også muligheden for at blive frivillig og deltage aktivt i vores arbejde. Læs mere om dine demokratiske rettigheder

 

♥ Selvfølgelig vil jeg være medlem!

 

Derfor er jeg medlem!


Stine, 23 år, studerende, Århus

sevimsorthvid

”Der er meget uretfærdighed i verden, og når jeg kan hjælpe ved at støtte Red Barnet Ungdom, så gør jeg det gerne. Samtidig får jeg en eller anden personlig tilfredsstillelse ved at vide, at jeg gør noget godt.”


Rasmus, 29 år, underviser i elektronisk musik, Valby.

sevimsorthvid

”Jeg vil gerne støtte de initiativer, som Red Barnet Ungdom tager, og være med til at give børn en bedre barndom. Jeg mener, at der er bedre ting i verden at bruge penge på end mig selv, og det får mig til at føle mig menneskelig, når jeg bidrager til Red Barnet Ungdom.”


Menu