Bliv medlem

Er du under 30 år? Bliv en del af Red Barnet Ungdom, få medindflydelse og vær med til at skabe et mere børnevenlig Danmark for kun 150 kr. om året.

Frivillige på en legeplads

Med et medlemskab i Red Barnet Ungdom er du med til at gøre en forskel for nogle af Danmarks mest sårbare og udsatte børn. Det koster kun 150 kr. om året at være medlem, og kontingentet går til at sikre børns ret til uddannelse, fritid og til at bekæmpe mobning blandt børn.

Dit medlemskab giver dig samtidig medindflydelse på Red Barnet Ungdoms arbejde, og du har også mulighed for at blive frivillig og deltage aktivt i vores arbejde. Læs mere om dine demokratiske rettigheder

Har du været medlem før?

♥ Selvfølgelig vil jeg være medlem!

Betingelser for medlemskab

 

Derfor er jeg medlem!


Stine, 23 år, studerende, Århus

Medlem i Red Barnet Ungdom

”Der er meget uretfærdighed i verden, og når jeg kan hjælpe ved at støtte Red Barnet Ungdom, så gør jeg det gerne. Samtidig får jeg en eller anden personlig tilfredsstillelse ved at vide, at jeg gør noget godt.”


Rasmus, 29 år, underviser i elektronisk musik, Valby.

Medlem I Red Barnet Ungdom

”Jeg vil gerne støtte de initiativer, som Red Barnet Ungdom tager, og være med til at give børn en bedre barndom. Jeg mener, at der er bedre ting i verden at bruge penge på end mig selv, og det får mig til at føle mig menneskelig, når jeg bidrager til Red Barnet Ungdom.”