Red Barnet Ungdom Midtsjælland lokalforening

Om Lokalforeningen

I Red Barnet Ungdom Midtsjælland arbejder de aktive frivillige i projekterne på at gøre en forskel for børn og unge i Midtsjælland. Dette kommer til udtryk i projekter som læringscaféer, Venskabsgrupper, Barnets Ven, samt et samarbejde med Roskilde Kommunes integrationsafdeling om at hjælpe børnefamilier. Derudover har Red Barnet Ungdom Midtsjælland også flere projekter på Asylcenter Avnstrup: Eventyrlig Søndag, MAXI klubben og Naturprojekt.

Red Barnet Ungdom Midtsjælland lokalforenings bestyrelse arbejder på at skabe sammenhold blandt de frivillige og udvikle idéer og handlekraftige strategier for nye og igangværende projekter i Roskilde-området. Lokalbestyrelsen fokuserer også på at skabe god kommunikation mellem de forskellige organisatoriske led i Red Barnet Ungdom, samt på tværs af lokalforeninger for bedre at kunne løfte opgaven om at give børn den bedst mulige hjælp.

Følg Midtsjælland Lokalforenings Facebookside ved at trykke her >>
Hvis du vil henvise et barn:

Ønsker du at henvise et barn til et af Red Barnet Ungdoms aktiviteter, skal du kontakte den relevante programleder eller projektkonsulent fra sekretariatet. Du finder en oversigt over programledere og projektkonsulenter her: Kontakt 


Kontakt lokalbestyrelsen: 

Vil du være frivillig i Roskilde/Midtsjælland? Læs mere om de forskellige projekter i Roskilde/Midtsjælland her: