Frivillig i Barnets Ven

Som frivillig har du fokus på at lave sjove og hyggelige aktiviteter med barnet

Børn har brug for tryghed, omsorg og gode oplevelser. Men når pengepungen sulter eller overskuddet svigter, kan nogle forældre have svært ved at give deres børn gode fritidsoplevelser og tilstrækkelig støtte.

Du kan hjælpe et af disse børn i udsatte positioner ved at blive frivillig rollemodel i Barnets Ven. Børnene i Barnets Ven er 6-15 år og vi gør meget ud af at matche børn og frivillige, så du bliver rollemodel for et barn, der savner netop dig.

Vær en god og positiv ven og storesøster eller -bror for et sårbart barn.

Du kan blive frivillig i Aalborg, Aarhus, Randers, Horsens, Vejle, Esbjerg, Silkeborg, Kolding, Herning, Odense, og København.

5 grunde til at blive frivillig 🖤

  1. Du giver udsatte børn støtte og gode oplevelser
  2. Du gør verden til et mere børnevenligt sted
  3. Du kan gøre en stor forskel på få timer om måneden
  4. Du bliver en del af et stærkt netværk og fællesskab af unge ildsjæle
  5. Du får erfaring og kompetencer til dit CV

Velkommen til alle jer nye matches, I kan godt glæde jer til hvad de kommende år bringer af glæde og minder. Jeg har været i gang med mit barn siden april sidste år. Jeg føler at hver gang vi har været sammen, er jeg tanket op med energi og masser af glæde. Der er så mange ting, som ikke har været muligt for ham og hans familie, grundet manglende ressourcer … det er små ting som at folde papir til flyver/kasser eller påskeægjagt eller en tur i cirkus, det havde han aldrig prøvet … Så til jer “nye”: Glæd jer!

Mød Marcus og Mille, der begge er frivillige i Barnets Ven:

ANDRE NYTTIGE LINKS:

Bpkrise Forside

BARNETS VEN FOR SAMARBEJDSPARTNERE

Bpf Forsiden

HENVISNINGSSKEMA TIL BARNETS VEN

Jeg vil være frivillig i Barnets Ven

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op

Du vil inden for ti arbejdsdage blive ringet op af en af vores søde konsulenter, der vil fortælle dig mere om dine muligheder som frivillig i Barnets Ven. For at blive frivillig skal du være mellem 18 og 28 år og kunne forpligte dig til at mødes med barnet mindst to gange om måneden i 6-12 måneder. Du skal også være medlem og kunne fremvise en ren børneattest – det er ganske let at få styr på og det kan du høre meget mere om når du bliver ringet op.