Frivillig i Springbrættet

Bliv en del af et team af unge frivillige og støt elever i udskolingen

Alt for mange unge består ikke deres afgangsprøve eller kommer slet ikke i gang med en ungdomsuddannelse.

På Springbrættet indgår du i et team af unge frivillige, som leder et læringsforløb på seks måneder for 15 elever i udskolingen. Det handler om eksamenstræning, uddannelsesvalg og fremtidsønsker.

En vigtig del af Springbrættet er, at støtte unge til at forstå egne styrker gennem faglige- og sociale succesoplevelser. Det er vigtigt, at I har det sjovt og lærer hinanden godt at kende. Derfor vil der også være udflugter og fællesspisning.

5 grunde til at være frivillig 🖤

  • Du giver udsatte børn støtte og gode oplevelser.
  • Du gør verden til et mere børnevenligt sted.
  • Du kan gøre en stor forskel på få timer om måneden.
  • Du bliver en del af et stærkt netværk og fællesskab.
  • Du får erfaring og kompetencer til dit CV.
Kom med på et sejt hold af frivillige og få erfaring med projektledelse

Jeg har fået nemmere ved at tale i klassen både i timerne og med de andre i klassen. Før holdt jeg mig mere for mig selv. Og nu i timerne, når man skal sige noget, så kender de andre mig fra Springbrættet og så er det ikke så farligt at sige noget fordi de andre er der. Og i forhold til de frivillige, så synes jeg virkelig at det er flot, at de sætter tid af til andre, der synes, at det er svært.

ANDRE NYTTIGE LINKS:

2

Mere om springbrættet og studievenner

Jeg vil være frivillig i springbrættet

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op

Du vil inden for ti arbejdsdage blive ringet op af en af vores søde konsulenter, der vil fortælle dig mere om dine muligheder som frivillig. For at blive frivillig skal du være under 30 år.

Du skal også være medlem og kunne fremvise en ren børneattest – det er ganske let at få styr på og det kan du høre meget mere om når du bliver ringet op.