Red Barnet Ungdom Vejle lokalforening

Om Lokalforeningen

Red Barnet Ungdom Vejle arbejder for en mere børnevenlig Vejle. 

Vejle Lokalforening er skabt og drevet af frivillige, der arbejder for at få mere opmærksomhed på børn og unges rettigheder og muligheder. Lokalforeningen er Red Barnet Ungdoms lokale fortalere, og et samlepunkt for vores frivillige ildsjæle der investerer deres tid i mange af RBU’s tilbud til børn og unge. Vejles lokalforening vil skabe et stærkt sammenhold på tværs af alle disse projekter, bl.a. igennem sociale arrangementer, faglige oplæg og infomøder. Vi arbejder på at skabe gode frivillige fællesskaber og er med til at styrke sammenholdet i Red Barnet Ungdom.

Vi har altid plads til flere frivillige hænder, så tøv ikke med at kontakte os, enten via mail eller Facebook. Har du lyst til at vide mere om vores arbejde eller projekterne i Red Barnet Ungdom Vejle, så kontakt os endelig.

Find os på Facebook og hold dig opdateret på, hvad der rører sig hos os.

Hvis du vil henvise et barn:

Ønsker du at henvise et barn til et af Red Barnet Ungdoms aktiviteter, skal du kontakte den relevante programleder eller projektkonsulent fra sekretariatet. Du finder en oversigt over programledere og projektkonsulenter her: Kontakt


Kontakt lokalbestyrelsen

Kontakt [email protected] med eventuelle henvendelser.