Red Barnet Ungdom København Syd lokalforening

Om Lokalforeningen

I Red Barnet Ungdom KBH Syd arbejder vi engageret og hårdt på at gøre en forskel for børn og unge, med fokus på Red Barnet Ungdoms indsatsområder. Red Barnet Ungdom KBH Syd er en lille lokalforening med vokseværk. I dag har vi 120+ aktive frivillige tilknyttede, som arbejder flittigt på at hjælpe børn og unge på i København og Amager. Lokalforening er skabt og drevet af frivillige, der arbejder for at få mere opmærksomhed på børn og unges rettigheder og muligheder. KBH Syd lokalforening er Red Barnet Ungdoms lokale fortalere. Vi forsøger at skabe opmærksomhed på Red Barnet Ungdom på lokalt plan, via events, lærerige oplæg og hyggelige fællesskabsaftener med andre frivillige ildsjæle. Vi arbejder på at skabe gode frivillige fællesskaber og er med til at styrke sammenholdet i Red Barnet Ungdom.

Vil du være en del af fælleskabet?

Du kan læse mere om de enkelte projekter samt tilmelde dig som frivillig ved at klikke her. Du kan kontakte lokalforeningen ved at skrive til de enkelte bestyrelsesmedlemmer.

Vi søger altid friske frivillige til at være en del af holdet og hjælpe udsatte børn unge i fællesskab med andre engagerede unge. Find os på Facebook og Instagram og hold dig opdateret om, hvad der sker hos os.

KBH Syd lokalforening er åbne for nye medlemmer, hvis du er interesseret så skriv til [email protected]. Eller skriv direkte til bestyrelsesmedlemmerne.


Kontakt lokalbestyrelsen:

  • Formand: Ibrahim Bilge – [email protected]
  • Kasserer: Camilla Buch – [email protected]
  • Næstforperson: Leila Levchenko – [email protected]
  • Bestyrelsesmedlem: Jasin Lahdaili
  • Bestyrelsesmedlem: Frederik Hass
  • Bestyrelsesmedlem: Melissa Hazal Yildiz
  • Bestyrelsesmedlem: Dominika Handzlik