lokalforeninger

0

Lokalforeninger

0

frivillige

Bliv Frivillig I Barnets Ven2gul

aktive LOKALBESTYRELSEr

”Vigtigst af alt, om du er frivillig i et børneprojekt eller bestyrelse, husk det skal være sjovt at være frivillig.”

bestyrelsens fremmeste opgave at komme på idéer, der kan være med til at skabe et fællesskab for frivillige i lokalområdet

Der afholdes ca. et bestyrelsesmøde om måneden. Her er bestyrelsens fremmeste opgave at komme på idéer, der kan være med til at skabe et fællesskab gennem sociale og faglige events, inspirerende opslag på de sociale medier og synlighed for lokalforeningen.

Vores lokalbestyrelser har forskellige poster med forskellige ansvarsområder:

Forperson:
Forpersonen har det store overblik, indkalder til møder og er tovholder for bestyrelsen. Forpersonen har kontakten til sekretariatet i København, til de andre lokalforpersoner rundt omkring i landet og til projektlederne i de forskellige aktiviteter.

Næstforperson:
Næstforpersonen er forpersonens højre hånd. Hvordan ansvaret fordeles, er forskelligt fra lokalforening til lokalforening, men fælles er at de begge skal hjælpe med at gøre det sjovt og givende at være frivillig i lokalforeningen.

Kasserer:
Kassereren er bestyrelsens talknuser. Det er den person, der holder øje med budgettet, fører regnskab og som kommer med idéer til hvilke midler lokalforeningen kan søge.

Bestyrelsesmedlem:
De menige medlemmer er med inde over alle beslutninger, og kan påtage sig forskellige ansvarsposter. Det kan være som SoMe-ansvarlig, underholdningsansvarlig eller en masse andre poster som I internt i lokalforeningen kan blive enige om.

Vil du være frivillig i en lokalforening?

VI SKABER EN BEDRE BØRNEVERDEN

Red Barnet Ungdom er en ungdomsorganisation, hvor unge frivillige arbejder sammen med børn om at skabe et mere børnevenligt Danmark.