Barnets Ven

Giv et sårbart eller udsat barn glade oplevelser, en stabil ven og en positiv rollemodel.

 

Se filmen og mød 10 årige Aiham, der har fået en Barnets Ven storebror.

 

Børn har brug for tryghed, omsorg og gode oplevelser. Men når pengepungen sulter eller overskuddet svigter, kan nogle forældre have svært ved at give deres børn gode fritidsoplevelser og tilstrækkelig støtte. Og det kan skade børns udvikling og selvværd! Du kan hjælpe et af disse børn ved at blive frivillig storebror eller storesøster i Barnets Ven. Som frivillig har du fokus på at lave sjove og hyggelige aktiviteter med barnet. Vi søger løbende nye Barnets Ven storebrødre og -søstre til projektet. Er det dig så tilmeld dig straks!

Barnets Ven henvender sig til børn i alderen 6 til 12 år, og som frivillig skal du mødes med barnet 2 gange om måneden i 1 år. Projektet er at finde i følgende byer: Aalborg, Aarhus, Randers, Horsens, Vejle, Esbjerg, Odense, København og den københavnske vestegn.

Er du samarbejdspartner og ønsker du at henvise et barn til projektet? Brug skemaet nederst på siden!

 

♥ Ja, jeg vil gerne være frivillig!

Som frivillig i Barnets Ven gør du en afgørende forskel for et sårbart eller ensomt barn. Samtidig får du løbende uddannelse inde for pædagogik, socialt arbejde mv. og du bliver en del af et stærkt fællesskab med andre frivillige ildsjæle. Vi gør meget ud af at matche børn og frivillige, så du bliver rollemodel for et barn, der netop savner en som dig.

Du skal være mellem 20 og 28 år for at starte som rollemodel, og du skal forpligte dig til at mødes med barnet minimum to gange om måneden i ét år.

Navn*

By*

Telefonnr.*

E-mai*l

* (skal udfyldes)


 

Ansøgningsskema for samarbejdspartnere

Er du vores samarbejdspartner, og ønsker du at henvise et barn til Barnets Ven? Så kan downloade et ansøgningsskema HER. Eksempler på samarbejdspartnere er skolefritidsordninger, børnefamiliecentre, boligsocioale foreninger, m.m.

Du kan udfylde ansøgningsskemaet på vegne af barnet og barnets forældre med deres mundtlige samtykke. Når ansøgningsskemaet er udfyldt, skal det sendes i en elektronisk udgave til én af de nedenstående e-mailadresser, afhængigt af barnets bopæl:


 

Til forældre – Meld dit barn til Barnets Ven

Er du interesseret i at tilmelde dit barn til Barnets Ven? Alt du skal gøre er at indtaste dit navn, din by og dit telefonnummer nedenfor – så ringer vi til dig!

Navn* (skal udfyldes)

By*

Telefonnr.*

E-mail*

 

Menu