læring

0

børn og unge

0

frivillige

Bliv Frivillig I Barnets Ven2gul

VI HJÆLPER BØRN, DER KÆMPER MED SKOLEN, MEN IKKE KAN HENTE HJÆLP DERHJEMME

"Der er fx unge, der er kommet til caféen her efter sommeren med studenterhuer på og takket dem i cafeen for, at de har kunnet komme og få hjælp, både under folkeskole og ungdomsuddannelse"

Mange børn i udsatte positioner halter bagud i skolen. Nogle mangler hjælp derhjemme, andre kan ikke følge med i undervisningen og nogle mangler bare et klap på skulderen. I Red Barnet Ungdom er vores frivillige med til at styrke og give disse børn faglige og sociale succesoplevelser.

Vores læringsindsats omfatter:

Laeringscafe Frivillige

I Læringscaféerne hjælper vores frivillige udsatte børn med lektiehjælp og styrker deres lyst til at lære igennem aktive læringsøvelser som ordbingo, regnestafet og geografiquizzer.

Lekter Frivillig

lektievenner

Vores Lektievenner er hver især knyttet til et enkelt barn, som de besøger en gang om ugen. Det giver barnet tid, ro og støtte til at få styr på både 7-tabellen og dansk grammatik. 

Klartiluddannelse1

KLAR TIL UDDANNELSE

Klar til Uddannelse er en forebyggende indsats for unge i 8.-10. klasse, der har brug for et fagligt løft, eksamensstøtte, hjælp til at vælge en uddannelse og se egne styrker og potentiale. 

Mød Thomas, der er frivillig i en Læringscafé: