Bliv projektleder på et krisecenter

Kan du lide at koordinere, motivere og tage ansvar? Vil du gerne have ledelseserfaring og samtidig give børn et lyspunkt i hverdagen? Så bliv projektleder på et krisecenter!

Som projektleder på indsatsen ‘Børn på krisecentre’ leder og koordinerer du sammen med en til to andre projektledere et team på ca. otte til ti  unge frivillige, der fast mødes med en gruppe børn. Målet er at give børnene gode oplevelser og et frirum.

Du er med til alt fra at deltage i aktiviteter med børnene, til at koordinere månedsplaner, afholde teammøder, være kontaktperson til sekretariatet og sikre projektets udvikling. Som projektleder har du stor betydning for, at projektet lever op til sine mål, og at både børn og frivillige trives.

Du skal være mellem 20 og 30 år, forventes at kunne arbejde frivilligt i fire til fem timer om ugen og være medlem af Red Barnet Ungdom.

 

Ja, selvfølgelig vil jeg være projektleder på et krisecenter

Bliv projektleder på et krisecenter nu ved at skrive til Julie Helledie på: julie@redbarnetungdom.dk

Geografi: Krisecentre i København og Lyngby. Og flere samarbejder på krisecentre er på vej…


Vi gør opmærksom på, at der ikke tages af billeder af børnene eller deres forældre på krisecentrene, da deres ophold sætter dem i en sårbar position, der kræver beskyttelse og diskretion.


 

Projektet er støttet af: