Bliv projektleder på et krisecenter

Kan du lide at koordinere, motivere og tage ansvar? Vil du gerne have ledelseserfaring og samtidig give børn et lyspunkt i hverdagen? Så bliv projektleder på et krisecenter!

Som projektleder på indsatsen ‘Børn på krisecentre’ leder og koordinerer du sammen med en til to andre projektledere et team på ca. otte til ti  unge frivillige, der fast mødes med en gruppe børn. Målet er at give børnene gode oplevelser og et frirum.

Du er med til alt fra at deltage i aktiviteter med børnene, til at koordinere månedsplaner, afholde teammøder, være kontaktperson til sekretariatet og sikre projektets udvikling. Som projektleder har du stor betydning for, at projektet lever op til sine mål, og at både børn og frivillige trives.

Du skal være mellem 20 og 30 år, forventes at kunne arbejde frivilligt i fire til fem timer om ugen og være medlem af Red Barnet Ungdom.

5 grunde til at blive frivillig projektleder 🖤

  • Du bliver en del af et stærkt netværk og fællesskab af unge engagerede frivillige
  • Du får erfaring med organisering, planlægning og frivilligledelse og kompetencer til dit CV
  • Du bliver tilbudt relevant uddannelse, såsom uddannelsesdage, supervision mm.
  • Du giver udsatte børn støtte og gode oplevelser
  • Du gør verden til et mere børnevenligt sted

Bliv frivillig projektleder på et krisecenter – udfyld skemaet:

Du vil blive ringet op indenfor to uger af vores søde medarbejder, der vil fortælle dig meget mere om at være frivillig projektleder på et krisecenter.

Geografi: Krisecentre i København, Fyn, Aarhus og Lyngby. Og flere samarbejder på krisecentre er på vej…


Læs Betingelser for at være frivillig i Red Barnet Ungdom.

Har du spørgsmål?
Kunne du tænke dig at blive frivillig på et krisecenter eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Projektkonsulent på vores Krisecenter-indsats, Karen Østergaard Steffensen: Tlf.: +45 51649827, koes@redbarnetungdom.dk.

Vi gør opmærksom på, at der ikke tages af billeder af børnene eller deres forældre på krisecentrene, da deres ophold sætter dem i en sårbar position, der kræver beskyttelse og diskretion.


 

Projektet er støttet af: