Praktik med faglighed og fællesskab, der giver mening

👋 Vil du være med? Vi søger praktikanter nu! Læs mere her.

Praktik i Red Barnet Ungdom skal være en oplevelse. En oplevelse, der former både den faglige og personlige udvikling. Du får muligheder, fællesskab og erfaringer, der kan være springbrættet til fremtiden. 

”Verdens bedste sted at være i praktik,” siger tidligere praktikant. 

En verden af muligheder
Tidligere praktikanter beskriver deres tid hos Red Barnet Ungdom som “et halvt år fyldt med muligheder” og en “personlig rejse”. Og det er ikke uden grund. Hos os får du som praktikant mulighed for at være kreativ og sætte dit eget præg på vores projekter og indsatser. Uanset om det er gennem Barnets Ven-indsatsen, Krisecenter-indsatsen, Børn på Flugt-indsatsen eller Læringsindsatsen, får du hands-on erfaring og en følelse af at gøre en forskel fra dag ét. 

Praktikanternes indsats er ikke bare en hjælpende hånd, men en integreret del af Red Barnet Ungdoms arbejde. Du får masser af ansvar og er med til at planlægge og udføre projekter fra start til slut. Og vi lærer af hinanden. Mens du bidrager med dine færdigheder og perspektiver, støtter og vejleder vi undervejs!

Et unikt sammenhold
Vi prioriterer at danne et fællesskab, og vi ser altid frem til store og små begivenheder – alt fra julefrokoster og hyggelige fyraftensøl til afslappende gåture, frokostpauser og samtaler ved kaffemaskinen. 

Vores tidligere praktikanter omtaler os som “rigtig søde kollegaer”, der går langt for at sikre et “sjovt og energisk arbejdsmiljø”. Nøgleordene er initiativ, kreativitet og samarbejde og vores åbne dør-politik sikrer, at alle stemmer bliver hørt og værdsat. 

Et aftryk, et springbræt
Vores tidligere praktikanter er enige om, at det ikke kun har givet dem professionel erfaring, men også en “personlig rejse”: 

”At være praktikant i Red Barnet Ungdom, har ikke kun været en professionel erfaring, men også en personlig rejse, der vil forblive i mit hjerte som en af de mest betydningsfulde perioder i min karriere”, deler tidligere praktikant.

Er du klar til at opleve den bedste praktikoplevelse i Red Barnet Ungdom?
Bliv en del af et fællesskab, der gør en forskel for sårbare børn og unge. En praktik med mening, muligheder og meningsfulde relationer. Vær med til at skabe en bedre verden for alle børn.