Bliv frivillig i en Venskabsgruppe

Giv børn med flygtningebaggrund en god start i deres nye by og giv dem gode oplevelser og et nyt fællesskab som frivillig i en venskabsgruppe

Børn, der er flyttet ud af et asylcenter til en ny by, føler sig ofte ensomme og ved ikke, hvad deres nye lokalområde rummer af muligheder. Du kan give dem et nyt fællesskab og gode oplevelser ved at blive frivillig i en venskabsgruppe i Red Barnet Ungdom.

Som frivillig i en venskabsgruppe indgår du i et team af unge frivillige, der mødes fast med en gruppe på 8-10 børn i alderen 6-12 år. Sammen laver I sjove aktiviteter såsom at besøge den lokale legeplads, biblioteket, den lokale fodboldklub eller tage en tur i trampolinland eller noget helt femte – kun fantasien sætter grænser! Målet er at skabe venskaber blandt børnene og give dem kendskab til mulighederne i deres lokalområde.

Meld dig som frivillig i en venskabsgruppe

For at blive frivillig i Red Barnet Ungdoms Venskabsgrupper skal du være 16-30 år gammel og kunne mødes i gruppen én gang hver 14. dag. Du skal i øvrigt være medlem af Red Barnet Ungdom. Vi indhenter børneattester på alle frivillige.

Persondata- og medlemsbetingelser

Her har vi venskabs- og teengrupper

Geografi: Frederiksberg, København, Lyngby-Taarbæk, Gentofte, Roskilde, Slagelse, Næstved, Køge, Odense, Svendborg, Aarhus, Aalborg, Viborg, Vejle, Silkeborg og Randers.

 


Projektet er støttet af: