Bliv frivillig på et asylcenter

Bliv et lyspunkt i hverdagen for børnene på et asylcenter

Vær med til at forvandle flygtningebørns ventetid til fritid. Vis dem, at der er mennesker udenfor centrene, der tænker på dem. Bliv frivillig på et asylcenter!

Børn på flugt har ofte hårde oplevelser med i bagagen. Som frivillig er du med til at gøre flygtningebørns dagligdag på asylcentrene sjov og tryg. Du indgår i et team af engagerede unge, der arrangerer spændende aktiviteter, lege og udflugter for centerets børn. Det kan være, at I arrangerer en skovtur, en sækkeløbskonkurrence, en kortspilsaften eller noget helt andet.

Meld dig som frivillig på et asylcenter – tilmeld dig her >>

5 grunde til at blive frivillig 🖤

  1. Du giver udsatte børn støtte og gode oplevelser
  2. Du gør verden til et mere børnevenligt sted
  3. Du bliver en del af et stærkt netværk og fællesskab af unge ildsjæle
  4. Du får erfaring og kompetencer til dit CV
  5. Du bliver tilbudt relevant uddannelse

Ja, jeg vil gerne være frivillig på et asylcenter

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op 📞
Du vil inden for 10 arbejdsdage blive ringet op af en af vores søde konsulenter, der vil fortælle mere om dine muligheder som frivillig på et asylcenter i Red Barnet Ungdom. For at blive frivillig skal du være mellem 18 og 30 år og kunne arbejde frivilligt mindst to timer hver 14. dag i 6 måneder. Du skal også være medlem og kunne fremvise en ren børneattest – det er ganske let at få styr på, og det kan du høre meget mere om, når vi ringer til dig.

Persondata- og medlemsbetingelser

 

Du kan blive frivillig, selvom du bor langt fra et asylcenter. Der arrangeres fælles transport til asylcenteret, som Red Barnet Ungdom betaler for.

Geografi: Avnstrup (Hvalsø), Ranum (Aalborg), Holstebro, Jelling, Sandholm (Allerød), Hviding (Esbjerg).


Projektet er støttet af: