Bliv frivillig i en Venskabsgruppe

Giv børn med flygtningebaggrund en god start i din by, gode oplevelser og et nyt fællesskab.

Børn, der er flyttet ud af et asylcenter til en ny by, føler sig ofte ensomme. Du kan give dem et nyt fællesskab og gode oplevelser ved at blive frivillig i en af Red Barnet Ungdoms venskabsgrupper.

Som frivillig i en venskabsgruppe indgår du i et team af unge frivillige, der mødes fast med en gruppe på 8-10 børn i alderen 6-12 år. Sammen laver I sjove aktiviteter, fx at besøge den lokale legeplads, biblioteket, tage på besøg i den lokale fodboldklub eller gå ture – kun fantasien sætter grænser! Målet er at skabe venskaber blandt børnene og give dem kendskab til mulighederne i deres lokalområde.

Geografi: Frederiksberg, København, Lyngby-Taarbæk, Gentofte, Roskilde, Slagelse, Næstved, Køge, Odense, Svendborg, Aarhus, Aalborg, Viborg, Vejle, Silkeborg og Randers.

♥ Ja, selvfølgelig vil jeg være frivillig i en venskabsgruppe!

For at blive frivillig i Red Barnet Ungdoms Venskabsgrupper skal du være 16-30 år gammel og kunne mødes i gruppen én gang hver 14. dag. Du skal i øvrigt være medlem af Red Barnet Ungdom. Vi indhenter børneattester på alle frivillige.


Persondata- og medlemsbetingelser
Husk at som frivillig skal du være medlem af Red Barnet Ungdom (pris kun 150 kr pr. år).

 


Projektet er støttet af: