Lektievenner

Bliv lektieven og hjælp et barn, der kæmper med skolen, men ikke kan hente hjælp derhjemme

Vil du gøre en stor forskel for et barn, der kæmper med skolen, men ikke kan hente hjælp derhjemme? Du bliver klædt godt på til at støtte barnet og skabe succesoplevelser i skolen. Det kræver ingen forudsætninger – blot lysten til at gøre en forskel!

Som lektieven kan du hjælpe et barn, der har svært ved at følge med i skolen, føler sig utilstrækkelig og ikke kan hente hjælp i hjemmet

Som frivillig lektieven mødes du med et barn én gang om ugen i barnets hjem eller på skolen. På den måde kan de få én-til-én lektiehjælp af en ung frivillig, som kan huske, hvordan det var at gå i skole. Du læser lektier med barnet, og giver dem tiltrængte faglige succeser og opbakning.

Lav selvtillid, dårlig trivsel eller problemer med at følge med i undervisningen. Nogle børn har brug for mere hjælp end de kan få i skolen, så nogle gange lytter du måske mest, da mange af børnene især savner en, der vil høre, hvorfor det er svært at gå i skolen. Som lektieven hjælper du altså både med skolearbejdet og med at lappe en knækket selvtillid.

Ja, jeg vil være lektieven – tilmeld dig her >>

5 grunde til at blive frivillig 🖤

  1. Du giver udsatte børn støtte og gode oplevelser
  2. Du gør verden til et mere børnevenligt sted
  3. Du bliver en del af et stærkt netværk og fællesskab af unge ildsjæle
  4. Du får erfaring og kompetencer til dit CV
  5. Du bliver tilbudt relevant uddannelse

Mød Levi, der er lektieven i Red Barnet Ungdom:

 

JA, JEG VIL VÆRE LEKTIEVEN

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op 📞
Du vil inden for ti arbejdsdage blive ringet op af en af vores søde konsulenter, der vil fortælle dig mere om dine muligheder som frivillig Lektieven i Red Barnet Ungdom. For at blive frivillig skal du være mellem 15 og 30 år og kunne arbejde frivilligt ca. to timer om ugen. Du skal også være medlem og kunne fremvise en ren børneattest – det er ganske let at få styr på og det kan du høre meget mere om når du bliver ringet op.

Betingelser

Geografi: Alle steder, men primært København, Odense, Aarhus og Aalborg.

Har du spørgsmål?
Kunne du tænke dig at blive frivillig Lektieven eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Projektkonsulent Asta Pilehave: astap@redbarnetungdom.dk