Bliv frivillig i en Læringscafé

Vil du hjælpe børn, der har det svært i skolen?

Mange udsatte børn halter bagud i skolen. Nogle mangler hjælp derhjemme, andre kan ikke følge med i undervisningen og nogle mangler bare et klap på skulderen. Som frivillig i en læringscafé er du med til at give disse børn en bedre fremtid. Vi mangler dig! Bliv en del af vores fantastiske team af unge frivillige – du kan gøre en forskel!

Vil du være med?
Som frivillig indgår du i et team af unge, der hjælper børn med at lære på sjove nye måder. I læringscaféerne ved vi, at ikke alle børn lærer ens og derfor er Læringscaféen baseret på aktive læringsøvelser som ordbingo, regnestafet og geografiquizzer. Din vigtigste opgave er at give børnene faglige og personlige succeser.

Hver uge tager læringscaféerne over hele landet imod mere end 500 børn, og vi mangler dig på vores hold af engagerede frivillige! Se kort over hvor vi har læringscaféer her.

Meld dig som frivillig i en læringscafé – tilmeld dig her >>

5 grunde til at blive frivillig 🖤

  1. Du giver udsatte børn støtte og gode oplevelser
  2. Du gør verden til et mere børnevenligt sted
  3. Du bliver en del af et stærkt netværk og fællesskab af unge ildsjæle
  4. Du får erfaring og kompetencer til dit CV
  5. Du bliver tilbudt relevant uddannelse

Mød Thomas, der er frivillig i en Læringscafé:

 

Ja, jeg vil gerne være frivillig i en læringscafé

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op 📞
Du vil inden for ti arbejdsdage blive ringet op af en af vores søde konsulenter, der vil fortælle dig mere om dine muligheder som frivillig i en af Red Barnet Ungdoms Læringscaféer. For at blive frivillig skal du være under 30 år og kunne arbejde frivilligt ca. to timer om ugen. Du skal også være medlem og kunne fremvise en ren børneattest – det er ganske let at få styr på og det kan du høre meget mere om når du bliver ringet op.

Betingelser

 


Her har vi læringscaféer:

For skoler og samarbejdspartnere

Henvender du dig fra en skole, der er interesseret i at indgå samarbejde med Red Barnet Ungdom om læringscaféindsatsen? Eller er du på anden vis interesseret i at høre mere om læringscaféerne på vegne af din organisation, virksomhed eller institution? Så henvend dig til programleder:

LOUISE CHRISTIANSEN
Tlf.: 23 10 99 49
louise@redbarnetungdom.dk


Projektet er støttet af: 

Hempel Fonden, TrygFondens regionale råd Sjælland, Augustinus Fonden, Odense Kommune, Aarhus Kommune og Hoffmann & Husmans Fond.