Bliv frivillig i en læringscafe

Hjælp udsatte og fagligt svage børn med at få succeser i skolen. Bliv frivillig i en læringscafe!

 

"

Vil du hjælpe børn, der har det svært i skolen? Mange udsatte børn halter bagud i skolen. Nogle mangler hjælp derhjemme, andre kan ikke følge med i undervisningen, og mange mangler bare et klap på skulderen. Som frivillig i en læringscafe er du med til at give disse børn en bedre fremtid! Du indgår i et team af unge, der hjælper børn med at lærer på sjove nye måder. Din vigtigste opgave er, at give børnene faglige og personlige succeser.

Hver uge tager læringscafeerne over hele landet imod mere end 400 børn, som får hjælp til at lære igennem aktive læringsøvelser som ordbingo, regnestafet og geografiquizzer. Vi mangler dig på vores hold af engagerede frivillige!

 

♥ Ja, selvfølgelig vil jeg være frivillig!

 

For at blive frivillig i dette projekt skal du være 15-30 år gammel, kunne arbejde frivilligt mindst to timer hver 14. dag og kunne binde dig i et halvt år. Du vil løbende blive tilbudt kurser, der ruster dig til at være lektiehjælpere.

Navn* (skal udfyldes)

By*

Telefonnr.*

E-mail*

Tilmeldingen her på siden er ikke bindende. Du bliver inden for 10 arbejdsdage ringet op af en konsulent, der vil fortælle dig mere om dine muligheder som frivillig i Red Barnet Ungdoms læringscafeer.


 

For skoler og samarbejdspartnere

Henvender du dig fra en skole, der er interesseret i at indgå samarbejde med Red Barnet Ungdom om læringscaféindsatsen? Eller er du på anden vis interesseret i at høre mere om læringscafeerne på vegne af din organisation, virksomhed eller institution? Så henvend dig til projektkonsulent Lotte Juul Mikkelsen på lotte@redbarnetungdom.dk 


Projektet er støttet af:

Menu