Læringscafeer

I Red Barnet Ungdoms læringscafeer yder vores frivillige lektiehjælp til udsatte børn og styrker deres lyst til at lære.

 

Læringscafeer

 

Vil du hjælpe børn, der har det svært i skolen? Langt fra alle børn har de samme forudsætninger for at lære og trives i skolen. Nogle kan ikke få hjælp derhjemme, andre kan ikke følge med i undervisningen, og nogle mangler bare et klap på skulderen. I læringscafeerne hjælper vores frivillige de børn, der har brug for ekstra støtte i deres skolegang. Vores vigtigste opgave er, at give børnene faglige og personlige succeser.

Hver uge tager læringscafeerne over hele landet imod mere end 400 børn, som de hjælper igennem aktive læringsøvelser som ordbingo, regnestafet og geografiquizzer.

 

Ja, selvfølgelig vil jeg være frivillig!

 

Som frivillig i en læringscafé bliver du en del af et fællesskab af 8-10 unge, som alle sætter en ære i at hjælpe udsatte børn.  For at blive frivillig i dette projekt skal du være 15-30 år gammel, kunne hjælpe minimum to timer hver anden uge, og være klar til at binde dig i et halvt år. Du vil som frivillige løbende blive tilbudt kurser, der ruster dig til at være lektiehjælpere.

Navn* (skal udfyldes)

By*

Telefonnr.*

E-mail*

Tilmeldingen her på siden er ikke bindende. Du bliver inden for 10 arbejdsdage ringet op af en konsulent, der vil fortælle dig mere om dine muligheder som frivillig i Red Barnet Ungdoms læringscafeer.


 

For skoler og samarbejdspartnere

 

Henvender du dig fra en skole, der er interesseret i at indgå samarbejde med Red Barnet Ungdom om læringscaféindsatsen? Eller er du på anden vis interesseret i at høre mere om læringscafeerne på vegne af din organisation, virksomhed eller institution? Så henvend dig til projektkonsulent Lotte Juul Mikkelsen på lotte@redbarnetungdom.dk 

Menu