Bliv frivillig i en læringscafé

Hjælp sårbare og fagligt udfordrede børn med at få succes i skolen som frivillig i en læringscafé

Pige og frivillig til læringscafé

Vil du hjælpe børn, der har det svært i skolen? Mange udsatte børn halter bagud i skolen. Nogle mangler hjælp derhjemme, andre kan ikke følge med i undervisningen og nogle mangler bare et klap på skulderen. Som frivillig i en læringscafé er du med til at give disse børn en bedre fremtid!

Som frivillig indgår du i et team af unge, der hjælper børn med at lære på sjove nye måder. I læringscaféerne ved vi, at ikke alle børn lærer ens og derfor er undervisningen baseret på aktive læringsøvelser som ordbingo, regnestafet og geografiquizzer. Din vigtigste opgave er at give børnene faglige og personlige succeser.

Hver uge tager læringscaféerne over hele landet imod mere end 300 børn, og vi mangler dig på vores hold af engagerede frivillige!

♥ Ja, selvfølgelig vil jeg være frivillig i en læringscafé!

For at blive frivillig i en læringscafé skal du være 15-30 år gammel, kunne arbejde frivilligt ca. to timer hver 14. dag, have en ren børneattest og så skal du blive en del af Red Barnet Ungdom som medlem.


Persondata- og medlemsbetingelser

Du vil inden for 10 arbejdsdage blive ringet op af en af vores søde konsulentet, der vil fortælle dig mere om dine muligheder som frivillig i en af Red Barnet Ungdoms læringscaféer. Du vil løbende blive tilbudt kurser, der ruster dig til at være lektiehjælper.


For skoler og samarbejdspartnere

Henvender du dig fra en skole, der er interesseret i at indgå samarbejde med Red Barnet Ungdom om læringscaféindsatsen? Eller er du på anden vis interesseret i at høre mere om læringscaféerne på vegne af din organisation, virksomhed eller institution? Så henvend dig til projektkonsulent

Lotte Juul Mikkelsen
Tlf.: 51 44 38 58
Mail: lotte@redbarnetungdom.dk


Projektet er støttet af Egmont Fonden.