Bliv frivillig på et krisecenter

Vær med til at give børn på krisecentre et pusterum i hverdagen

Børn på krisecentre er en særlig sårbar gruppe, der ofte bærer på bagage fra et hjem præget af vold. Som frivillig på et krisecenter kan du bidrage med en positiv voksenkontakt og være med til at arrangere aktiviteter, der kan skabe en gladere hverdag, hvor børnene kan få lov til at være børn. 

Du vil som frivillig på et krisecenter blive en del af et mindre team med andre engagerede unge frivillige i Red Barnet Ungdom, som er tilknyttet en bestemt gruppe børn på ét center. Sammen arrangerer I hyggelige aktiviteter og sjove lege, der giver børnene et frirum og et meningsfuldt fællesskab at tage del i.

For at blive frivillig på et krisecenter skal du være mellem 18 og 30 år og kunne forpligte dig til at være frivillig mindst én gang hver 14. dag i seks måneder. I øvrigt skal du være medlem af Red Barnet Ungdom. Vi indhenter børneattester på alle frivillige.

Ja, selvfølgelig vil jeg være frivillig på et krisecenter

Bliv frivillig på et krisecenter nu ved at skrive til Julie Helledie på: julie@redbarnetungdom.dk

Geografi: Krisecentre i København og Lyngby. Og flere samarbejder på vej…


Vi gør opmærksom på, at der ikke tages af billeder af børnene eller deres forældre på krisecentrene, da deres ophold sætter dem i en sårbar position, der kræver beskyttelse og diskretion.


Projektet er støttet af: