Bliv frivillig på et krisecenter

Vær med til at give børn på krisecentre et pusterum i hverdagen

Børn på krisecentre er en særlig sårbar gruppe, der ofte bærer på bagage fra et hjem præget af vold.

Som frivillig på et krisecenter kan du bidrage med en positiv voksenkontakt og være med til at arrangere aktiviteter, der kan skabe en gladere hverdag, hvor børnene kan få lov til at være børn. 

Du vil som frivillig på et krisecenter blive en del af et mindre team med andre engagerede unge frivillige i Red Barnet Ungdom, som er tilknyttet en bestemt gruppe børn på ét center. Sammen arrangerer I hyggelige aktiviteter og sjove lege, der giver børnene et frirum og et meningsfuldt fællesskab at tage del i.

Vi har haft mange børn, som har været reserverede og indelukkede i begyndelsen, men når aktiviteten nåede sin afslutning, så kunne man se hvordan det her barns ansigt strålede af glæde og selvtillid. Og så måneder senere i vores aktiviteter, så er mor eller far kommet hen til os og sagt ‘tusind tak for jeres indsats – I har virkelig ændret mit barn’.
Dalia, projektleder i aktivitetsklubben på Garvergården Krisecenter

Geografi: Krisecentre i København, Lyngby, Aarhus, Kolding og på Fyn. Og flere samarbejder er på vej…

👉 Bliv frivillig på et krisecenter nu ved at tilmelde dig her >>

Mød Dalia og Anne Mette, der er frivillige på et krisecenter:


Bliv frivillig på et krisecenter

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op 📞
Du vil inden for ti arbejdsdage blive ringet op af en af vores søde konsulenter, der vil fortælle dig mere om dine muligheder som frivillig på et krisecenter. For at blive frivillig skal du være mellem 18 og 30 år og kunne arbejde frivilligt mindst én gang hver 14. dag i seks måneder. Du skal også være medlem og kunne fremvise en ren børneattest – det er ganske let at få styr på og det kan du høre meget mere om når du bliver ringet op.

Betingelser

Har du spørgsmål?
Kunne du tænke dig at blive frivillig på et krisecenter eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Projektkonsulent på vores Krisecenter-indsats, Karen Østergaard Steffensen: Tlf.: +45 51649827, koes@redbarnetungdom.dk

Lyst til mere ansvar?
Hvis du har lyst mere ansvar, så kan du også blive frivillig projektleder. Læs meget mere her


Projektet er støttet af: