Bliv frivillig på et asylcenter

Bliv et lyspunkt i hverdagen for børnene på et asylcenter.

 

Børn på flugt har ofte hårde oplevelser med i bagagen. Som frivillig er du med til at gøre flygtningebørnenes dagligdag på asylcentrene sjov og tryg.

Du indgår i et team af engagerede unge, der arrangerer spændende aktiviteter, lege og udflugter for centrets børn. Måske arrangerer I en skovtur, en sækkeløbskonkurrence, en kortspilsaften eller noget helt fjerde.

Vær med til at forvandle flygtningebørns ventetid til fritid. Vis dem, at der er mennesker udenfor centrene, der tænker på dem. Bliv frivillig på et asylcenter!

Du kan blive frivillig, selvom du bor langt fra et asylcenter. Der bliver altid arrangeret fælles transport til asylcenteret, som Red Barnet Ungdom betaler for.

Geografi: Avnstrup (Hvalsø), Sjælsmark, Ranum (Aalborg), Holstebro, Jelling, Sandholm (Allerød), Sandvad, Hviding (Esbjerg), og Aaløkke (Løgumkloster).

♥ Ja, selvfølgelig vil jeg være frivillig!

For at blive frivillig på et asylcenter, skal du være mellem 18 og 30 år og kunne forpligte dig til at være frivillig mindst én gang á ca. 2 timer hver 14. dag i seks måneder og være medlem af Red Barnet Ungdom. Du kan melde dig ind her.


Betingelser for frivillige


Projektet er støttet af: