Bliv frivillig i MobSquad i Aalborg

Vær med til at stoppe mobning blandt børn! Bliv frivillig i antimobbeprogrammet MobSquad i Aalborg

Hvert sjette folkeskolebarn bliver udsat for mobning, og det sætter mærker for livet. Du kan være med til at give børn en mobbefri hverdag!

Som frivillig i MobSquad er du en del af et team, der tager på skolebesøg i din kommune for at bekæmpe mobning. Du lærer blandt andet børnene, hvad mobning er, og hvordan man er en god kammerat. Ved hjælp af øvelser og lege giver du og de andre frivillige børnene redskaber til selv at gribe ind, når de oplever mobning. Besøgene ligger indenfor almindelig skoletid, så du skal kunne arbejde frivilligt i dagtimerne. Du bliver naturligvis grundigt oplært, så du kender de øvelser og metoder som teamet bruger.

MobSquad findes i Aalborg.

Meld dig som frivillig i MobSquad – tilmeld dig her >>

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op 📞
Du vil inden for ti arbejdsdage blive ringet op af en af vores søde konsulenter, der vil fortælle dig mere om dine muligheder som frivillig i MobSquad. For at blive frivillig skal du være mellem 18 og 30 år og kunne arbejde frivilligt i dagtimerne. Du skal også være medlem og kunne fremvise en ren børneattest – det er ganske let at få styr på og det kan du høre meget mere om når du bliver ringet op.

Persondata- og medlemsbetingelser

 

Min skole vil gerne have besøg af MobSQUAD

Vil du gerne have MobSquad på besøg på DIN skole – klik her!

 


Projektet er støttet af: