Venskabsgrupper for samarbejdspartnere

Arbejder du med børn i en af Red Barnet Ungdoms samarbejdskommuner, og ønsker du at lave en henvisning af et barn til en venskabsgruppe, kan du finde henvisningsskemaet nedenfor.

 

Vores venskabsgrupper er for børn, der er flyttet ud af et asylcenter til en ny by. Det kan nemlig være svært at finde sig til rette, og børnene kan nemt føle sig ensomme. I en venskabsgruppe er målet at give dem et nyt fællesskab og gode oplevelser sammen med andre børn og unge frivillige. Læs om venskabsgrupper eller vores nye teen-grupper, der er for den ældre målgruppe.

Udfyld skemaet her

Hvis du arbejder i en af vores samarbejdskommuner, kan du udfylde henvisningsskemaet på vegne af barnet og barnets forældre med deres mundtlige samtykke.

Efter du har udfyldt skemaet, tager vi kontakt til dig, og sammen finder vi ud af det videre forløb for den unge, som du har henvist. Det er vigtigt for os at finde det helt rette sted. Henvisning og placeringen foregår derfor i samarbejde med den henvisende part.


Vil du være frivillig i en teen- eller venskabsgruppe?

Kunne tænke dig at arbejde med de unge og være med til at facilitere fællesskabet og give dem gode oplevelser i deres nye by? Så kan du blive frivillig i en lokal teen-gruppe eller en venskabsgruppe. Teen-grupperne er for de unge mellem 12 og 15 år, mens venskabsgrupperne typisk er for børn mellem 6 og 12 år.


Kunne du tænke dig at blive samarbejdskommune?

Lyder projektet spændende, og kunne tænke dig at høre mere om, hvordan din kommune kunne blive en samarbejdspartner? Så kan du tage kontakt til projektleder på ‘Børn På Flugt’, Katrine Brink på k.brink@redbarnetungdom.dk eller kontakte hende på: 21 48 06 08.

Vi har på nuværende tidspunkt teen-grupper i: