Roskilde

Red Barnet Ungdom Roskilde

I Red Barnet Ungdom Roskilde arbejder de aktive frivillige i projekterne på at gøre en forskel for børn og unge i Roskilde og omegn. Dette kommer til udtryk i projekter som læringscaféer, Venskabsgrupper, Barnets Ven, samt et samarbejde med Roskilde Kommunes integrationsafdeling om at hjælpe børnefamilier. Derudover har Red Barnet Ungdom Roskilde også flere projekter på Asylcenter Avnstrup: Eventyrlig Søndag, MAXI klubben og Naturprojekt.


Red Barnet Ungdom Roskilde lokalforenings bestyrelse arbejder på at skabe sammenhold blandt de frivillige og udvikle idéer og handlekraftige strategier for nye og igangværende projekter i Roskilde-området. Lokalbestyrelsen fokuserer også på at skabe god kommunikation mellem de forskellig organisatoriske led i Red Barnet Ungdom, samt på tværs af lokalforeninger for bedre at kunne løfte opgaven om at give børn den bedst mulige hjælp.

Følg Roskilde Lokalforenings Facebookside ved at trykke her.

Unikke projekter i Red Barnet Ungdom Roskilde – Familievenner

Projektet ‘Familievenner’ er et særligt samarbejde mellem Roskilde Lokalforening og Roskilde Kommune. Da der er en fælles konsensus om, at Danmark i dag er et multikulturelt samfund, ligger dette projekt op til deling og forståelse af kultur og traditioner, hvor frivillige besøger flygtningefamilier med flere børn. Her vil det primære fokus være på basale aktiviteter såsom at gå på opdagelse i lokalområdet, de lokale fritidsaktiviteter, cykle, lektiehjælp, lære dansk samt barnets individuelle behov. På denne måde bliver de frivillige integreret i familien, hvortil de skaber et rum, hvor børnene kan hygge sig og lære nye ting.

Kontakt: Kontakt lokalforeningen for mere info


Kontakt lokalbestyrelsen: 

Du kan kontakte lokalforeningen på følgende mail: roskildelf@redbarnetungdom.dk


Vil du være frivillig i Roskilde? Læs mere om de forskellige projekter i Roskilde her: