PRAKTIKANT TIL ADMINISTRATION, EFTERÅRET 2024 (30-37 TIMER)

Vil du have et meningsfuldt praktikforløb og gøre en forskel for børn og unges rettigheder? Vil du arbejde i et ungt, energisk og socialt miljø?

I Red Barnet Ungdom søger vi praktikanter til både administrationsafdelingen i København. Ansøgningsfristen er fredag d. 10. april 2024, men vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din afsted hurtigst muligt. Vær opmærksom på at der afholdes løbende samtaler, så hold dig ikke tilbage med at søge.

ADMINISTRATION

Som praktikant kommer du primært til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for administration og HR herunder Preboarding, onboarding og offboarding processer. Sekundært kommer du til at løse opgaver stillet af teamleder for administrationsteamet i Red Barnet Ungdom.

Dine kvalifikationer:

  • Du er i gang med en relevant uddannelse, der giver dig mulighed for at få praktikken meritoverført.
  • Du er initiativrig, struktureret og imødekommende.
  • Du kan både arbejde selvstændigt og sammen med mange forskellige mennesker.
  • Du er anerkendende i din tilgang til frivillige og kolleger.
  • Det er en fordel, hvis du har et indblik i frivilligt foreningsarbejde.

Vi tilbyder:

  • Sjovt og energisk arbejde i et ungt og socialt miljø.
  • Selvstændige og udfordrende arbejdsopgaver foruden et stort ansvar.
  • Mulighed for at deltage i relevante kurser.
  • ”Verdens bedste sted at være i praktik,” siger tidligere praktikant.

OM RED BARNET UNGDOM

Red Barnet Ungdom er en selvstændig ungdomsorganisation, der arbejder for, at børn og unges rettigheder i Danmark bliver taget alvorligt. Red Barnet Ungdom har ca. 4.500 medlemmer og omkring 1.100 aktive frivillige mellem 15 og 30 år. Læs mere på www.redbarnetungdom.dk.

PRAKTIKPERIODEN

Starter onsdag d. 7. august 2024 og slutter fredag den 31. januar 2025. Der er fælles introdag for praktikanter den 8. august, som forgår i København. Bemærk at datoerne og længden for praktikperioden er vejledende og kan ændres.

PRAKTISK INFO
Praktikstillingen foregår på Red Barnet Ungdoms sekretariat i København eller Aarhus.

Vi er fleksible, hvis du har studiemæssige forpligtelser under praktikken, eks. eksamen. Vi forventer, at du er fleksibel ift. weekend- og aftenarbejde. Praktikstillingen er ulønnet, men du får op til 5 feriedage afhængigt af længden på din praktik. Stillingen ligger på mellem 30-37 timer om ugen, men vi hører gerne fra dig selvom du i perioder ikke vil kunne imødekomme timeantallet.

Der vil være en grundig introduktion af arbejdsopgaver i forbindelse med din praktik. Vi indhenter børneattester på alle medarbejdere i Red Barnet Ungdom, og stillingen er til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest.

SØG STILLING
Send CV og en kortfattet mail med din motivation for at søge stillingen til: ansoegning@redbarnetungdom.dk.          
I emnefeltet bedes du oplyse stilling for eksempel: ”Administration”. Notér i emnefeltet hvis du søger flere af de opslåede praktikantstillinger i Red Barnet Ungdom.

Angiv gerne hvor du har set praktikopslaget i ansøgningen

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Ryan Bravo på mail: ryan@redbarnetungdom.dk

Red Barnet Ungdom ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.