Uddannelsesdag for frivillige i Jylland

"

Sæt et stort kryds i kalenderen søndag den 25. april, for nu er der snart uddannelsesdag for Red Barnet Ungdoms frivillige i Jylland – og du skal da med! Det bliver en spændende søndag!

I år vil uddannelsesdagen foregå online på Teams som følge af Covid-19.

Hvis du er frivillig på en aktivitet med børn og ikke allerede har deltaget i en uddannelsesdag, skal du deltage i det uddannelsesspor, der er målrettet din aktivitet. Er du projektleder eller frivillig i en lokalforening, styregruppe eller koordinerende gruppe, kan du vælge ledelsessporet.

Tilmelding:

Tilmeldingsfristen er udløbet.

Uddannelsesspor:

Brug for mere information?

Du vil modtage en personlig invitation til uddannelsen på din aktivitet med uddybende information om netop dit uddannelsesspor. I invitationen vil der også være et videolink. Du er altid velkommen til at spørge din projektleder eller kontaktperson på sekretariatet, hvis du har spørgsmål til valg af spor på uddannelsesdagen. Alle frivillige skal deltage i mindst én uddannelsesdag.

Praktisk information:

Hvornår?
Søndag den 25. april fra 10:00 til 16:00.

Hvor?
Uddannelsesdagen afholdes i år online på Teams på grund af Covid-19. Du vil modtage et videolink i dagene op til uddannelsesdagen.

Hvordan?
Uddannelsesdagen er gratis.

Det vejledende program for uddannelsesdagen

  • 10:00 – 10:30 Velkomst på sporene
  • 10:30 – 11:00 Formiddagsprogram v/ forkvinde Stine Borring Alkert 
  • 11:00 – 16:00 Program på de enkelte spor

Spørgsmål?
Så skriv endelig til Ryan på uddannelsesdag@redbarnetungdom.dk

I tilfælde af afbud:
Når først du har tilmeldt dig, er det vigtigt, at du deltager. Hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra senest dagen før. Selvom forårets uddannelsesdag er online, så koster det Red Barnet Ungdom i omegnen af 500 kroner i omkostninger til foredragsholdere og forplejning, hver gang nogen udebliver – og det kan vi vist godt blive enige om, at vi kan bruge til noget bedre.