GRAFIK OG LOGO

☰ Mobil Menu

På denne side finder du materialer og skabeloner, som du kan bruge til at lave RBU foldere, plakater og lignende. Når du udarbejder materialer til brug i Red barnet Ungdom, så skal de altid følge retningslinjerne i vores designmanual. Den sikrer genkendelighed på tværs af lokalforeninger, samtidig med at den giver rum for kreativitet. Du bestemmer selv, om du vil bruge skabelonerne på denne side eller lave dit egnet materiale fra bunden.

Husk altid kun at brug billeder af børn, hvor der er indhentet billedtilladelse eller hvor billedtilladelse ikke er nødvendigt (gælder billeder taget på offentlige pladser fx i en park).

DESIGNMANUAL

  • Hent manual – Retningslinjer for grafiske materialer lavet til RBU

STANDARDSKRIFTTYPE

LOGOER

SPLASH-ELEMENTER

TRYK AF MATERIALER
Husk, at når du arbejder med billeder og grafiske elementer, skal de være minimun 300 dpi (dots per inch), hvis de skal kunne bruges til tryk, da de ellers bliver utydelige.
Er billederne derimod kun til hjemmesiden, kan de holdes i standardoplysningen på 72 dpi, som de fleste programmer arbejder med. Red Barnet Ungdom har en billeddatabase, så du kan kontakte sekretariatet hvis du har brug for billeder til udarbejdelse af materialer til Red Barnet Ungdom.

Beskæringer:
Trykkes materialet hos andre, er det en god idé at indregne plads til beskæring, forhør dig hos trykkeriet (eller hos RBU Kommunikation, Mikkel: ms@redbarnetungdom.dk).