Lektievenner i Odense – vi mangler dig!

Bliv lektieven i Odense og hjælp et barn, der kæmper med skolen

Lav selvtillid, dårlig trivsel eller problemer med at følge med i undervisningen – nogle børn har brug for mere hjælp end de kan få i skolen.

Som lektieven kan du hjælpe et barn, der har svært ved at følge med i skolen, føler sig utilstrækkelig og ikke kan hente hjælp i hjemmet

Som frivillig lektieven mødes du med et barn én gang om ugen i barnets hjem. På den måde kan de få én-til-én lektiehjælp af en ung frivillig, som kan huske, hvordan det var at gå i skole. Du læser lektier med barnet, og giver dem tiltrængte faglige succeser og opbakning.

Nogle gange lytter du måske mest, da mange af børnene især savner en, der vil høre, hvorfor det er svært at gå i skolen – og vil vise barnet, at de kan mere end de tror. Som lektieven hjælper du altså både med at knække ligninger i matematik og lappe en knækket selvtillid

Ja, jeg vil være lektieven i Odense – tilmeld dig her >>

5 grunde til at blive frivillig 🖤

  1. Du giver udsatte børn støtte og gode oplevelser
  2. Du gør verden til et mere børnevenligt sted
  3. Du bliver en del af et stærkt netværk og fællesskab af unge ildsjæle
  4. Du får erfaring og kompetencer til dit CV
  5. Du bliver tilbudt relevant uddannelse

Mød Levi, der er lektieven i Red Barnet Ungdom:

 

JA, JEG VIL VÆRE LEKTIEVEN

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op 📞
Du vil inden for ti arbejdsdage blive ringet op af en af vores søde konsulenter, der vil fortælle dig mere om dine muligheder som frivillig Lektieven i Red Barnet Ungdom. For at blive frivillig skal du være mellem 18 og 30 år og kunne arbejde frivilligt ca. to timer om ugen. Du skal også være medlem og kunne fremvise en ren børneattest – det er ganske let at få styr på og det kan du høre meget mere om når du bliver ringet op.

Betingelser

Geografi: Aarhus, København, Odense og Aalborg.

Persondata- og medlemsbetingelser