Lederuddannelse (LEDER 2) – KBH

Billede af blond frivillig

Kære projektleder, frivillig i styregruppe eller koordinerende gruppe
Hvor er det fedt, du er frivillig i Red Barnet Ungdom!

Derfor skal du med på uddannelsesdagen
Red Barnet Ungdoms uddannelsesdag er designet til at give dig de redskaber, du har brug for, for at komme godt fra start i dit frivillige arbejde og give dig løbende inspiration til dette. Derfor skal alle frivillige med på mindst én uddannelsesdag.

Hvad lærer du på lederuddannelsen – LEDER 2?
Ofte ser andre ikke den tid, du, som leder, bruger på alle de ’usynlige’ opgaver – f.eks. når du for en frivillig til at tro mere på sig selv, styrer et planlægningsmøde eller forebygger en konflikt. Derfor får du på dette spor redskaber til at styrke gruppens kommunikation, så I finder en god samtale- og mødeform, hvor synspunkter bliver hørt og beslutninger truffet. Samtidig får du en tilgang til at arbejde med at skabe selvkørende frivilliggrupper, og du prøver kræfter med en case, hvor der er opstået en konflikt blandt de frivillige i gruppen.

Leder 2 er for dig som har erfaring med ledelse af frivillige og har deltaget på “Leder 1” på vores lederuddannelse. Vi arbejder videre med din ledelsesstil, så den skal du medbringe på dagen.

  • Styrkespotting – refleksioner over resultatet af din lederstils-test og træning af dine evner til at spotte dine frivilliges styrker
  • Sådan arbejder du med trivsel og motivation og skaber selvkørende frivilliggrupper.
  • Maturanas tre domæner – få gode værktøjer til måden i kommunikerer på i gruppen
  • Konflikter i ledelse af frivillige – en caseøvelse

Hvis du har spørgsmål til uddannelsesdagene, så kontakt Ryan på uddannelsesdag@redbarnetungdom.dk

Vi glæder os til at se dig!

Er du leder, og har du endnu ikke deltaget i lederuddannelsessporet “Leder 1”?
Så skal du tilmelde dig lederuddannelsessporet (LEDER 1) i Aarhus ved at klikke her.

OBS: Det er tilladt at tage fra Aarhus til København for at deltage i dette spor, da dette spor kun findes i København.

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er udløbet, og det er ikke længere muligt at tilmelde sig uddannelsesdagen.

OBS: Grundet Covid-19 vil der være pladsbegrænsninger på de enkelte uddannelsesspor. Pladserne fordeles først til mølle. Du vil så vidt muligt blive tilbudt en plads på et andet uddannelsesspor, hvis sporet har nået sin pladsbegrænsning.

Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer tæt. Som frivillig vil du blive informeret om retningslinjerne for håndtering af Covid-19, så vi sammen kan minimere smitterisikoen og føle os trygge under uddannelsesdagen.

Adresse

Østerbrohuset, Aarhusgade 103, 2100 København Ø

Afmelding
Uddannelsesdagen er en dag, som vi virkelig ser frem, og vi helt med på, at noget kan komme i vejen for, at du kan deltage. Husk at melde fra senest dagen før, det koster nemlig Red Barnet Ungdom 700 kr. hver gang nogen udebliver – og det kan vi vist godt blive enige om, at vi kan bruge til noget bedre.

Transport
Vi betaler din transport, såfremt du vælger den billigste offentlige transport. Husk at gemme din kvittering, da den skal sendes til Red Barnet Ungdom sammen med en udfyldt udgiftsafregningsblanket. Vi afholder både en uddannelsesdag i Aarhus og i København og du skal som udgangspunkt deltage i den uddannelsesdag, som du bor tættest på (med mindre andet er aftalt med sekretariatet). Kvitteringer og udgiftsblanketter sendes til udgifter@redbarnetungdom.dk.

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til uddannelsesdagene, så kontakt Ryan på uddannelsesdag@redbarnetungdom.dk
På dagen kan du få fat på os på 35 24 85 42

Vi glæder os til at se dig!