Lederuddannelse (Leder 1) – Jylland

Billede af unge frivillige

Kære projektleder, frivillig i styregruppe eller koordinerende gruppe
Hvor er det fedt, du er frivillig i Red Barnet Ungdom! Der er snart uddannelsesdag for dig og dine medfrivillige, nemlig den 3. april 2022. Og du kan tilmelde dig allerede nu! 

Derfor skal du med på uddannelsesdagen
Red Barnet Ungdoms uddannelsesdag er designet til at give dig de redskaber, du har brug for til at komme godt fra start i dit frivillige arbejde og give dig løbende inspiration til dette. Derfor skal alle frivillige med på mindst én uddannelsesdag. 

Hvad lærer du på lederuddannelsen – LEDER 1?
Ledelse af frivillige handler om at nå et mål sammen. Derfor får du på dette spor indsigt i to retninger – indad i dig selv, hvor du finder frem til din ledertype, og udad mod andre, så du får indsigt i forskellige frivilliges varierende motivation og ønsker til en leder. Samtidig får du mulighed for at dele erfaringer og diskutere cases med andre frivillige ledere i RBU. Indholdet bliver tilrettelagt på baggrund af din ledelseserfaring og den information deltagerne giver ved tilmelding.  

  • Få det teoretiske fundament til at lede frivillige og skabe en attraktiv frivilligkultur 
  • Kortlæg din personlige ledelsesstil, så du ved, hvor du står stærkt, og hvor du skal sætte ind 
  •  Hvordan agerer du i en svær ledelsessituation? Del dine erfaringer med andre Red Barnet Ungdom-ledere, når du prøver kræfter med et ledelsesdilemma  
  • Sådan motiverer du frivillige på forskellige måder, så du fastholder dine ressourcepersoner 

Hvem kan deltage?
Leder 1 er for dig, som er ny som leder af frivillige eller endnu ikke har deltaget på vores lederuddannelse.

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er overskredet.

Afmelding
Uddannelsesdagen er en vigtig dag for alle frivillige, som vi virkelig ser frem til, og vi er helt med på, at noget kan komme i vejen for, at du kan deltage. Husk at melde fra senest 5 dage før, så vi har de bedste muligheder for at forberede en god dag.

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til uddannelsesdagene, så kontakt Ryan på uddannelsesdag@redbarnetungdom.dk 

Vi glæder os til at se dig!