Støt børn som ven(skaber)

Få relationer til at spire sammen med os – giv din støtte og bliv ven(skaber).

Piger der krammer

Du kan støtte børn som pigerne som ven(skaber) i Red Barnet Ungdom

Det giver tryghed at være gode venner med nogen. Det betyder nemlig, at der er mennesker tæt på, der møder en, præcis som den, man er. Nære og stabile venskaber er afgørende for vores livskvalitet. Det samme gælder for børn. Børns venskaber og relationer er vigtige for deres trivsel og udvikling af sociale kompetencer. Med venner har børn nogen, de kan spejle sig i og udvikle sig med.  

Desværre er ikke alle børn beriget med venskaber, har kompetencerne til at få dem eller har nogen i deres liv, de kan spejle sig i. Det er det Red Barnet Ungdom gør og kan gøre endnu bedre i fællesskab med med dig! 

Som venskaber i Red Barnet Ungdom, er du med til at få nye venskaber til at spire mellem frivillige og børn i udsatte positioner. Landet over skaber vores frivillige i ‘Barnets Ven’ trygge og udviklende rammer, som giver mulighed for, at netop netværk, relationer og venskaber kan spire.

Ja, jeg vil gerne være venskaber for 200kr om måneden!

Du vil løbende modtage skønne historier om nogle af de venskaber, du har været med til at bidrage til.


Betingelser for månedligt bidrag

logo betalingsservice

*Ved tilmelding til PBS trækker vi automatisk dit bidrag i starten af hver måned.


Sammen hjælper vi børn ind i fællesskabet, hvor venskaber kan opstå. 

I alle vores projekter arbejder Red Barnet Ungdom målrettet med at støtte og skabe fælles- og venskaber. Med udgangspunkt i tryghed, omsorg, tolerance og respekt, giver vi dem mod og selvtillid til at udvikle sig og finde deres plads.  

Dit bidrag går til Red Barnet Ungdoms projekter såsom storebror- og storesøsterordningen Barnets Ven. Det er det, vi kalder et rollemodelsprojekt, hvor en frivillig ung mellem 20-28 år, bliver tilknyttet et barn med sociale eller emotionelle udfordringer i alderen 6-12 år. Barn og frivillig er sammensat nøje for på den måde bedst at kunne at støtte det enkelte barn i hans eller hendes udvikling. Barnets Ven har dokumenteret effekt i forhold til at forbygge social isolation, mistrivsel, marginalisering samt ensomhed, og styrker børnenes personlige og sociale udvikling. Læs mere om Barnets Ven her.


Vil du være frivillig i ‘Barnets Ven’?

Er du blevet inspireret til at ville være ven(skaber) som frivillig på projektet ‘Barnets Ven’? Så kan du læse meget mere og tilmelde dig her.