Uddannelsesdag for frivillige på Sjælland og Fyn

"

Sæt et stort kryds i kalenderen den 17. april, for nu er der snart uddannelsesdag i Red Barnet Ungdom for frivillige fra Fyn og Sjælland – og du skal da med! Det bliver en spændende lørdag!

I år vil uddannelsesdagen foregå online på Teams som følge af Covid-19.

Hvis du er frivillig på en aktivitet med børn og ikke allerede har deltaget i en uddannelsesdag, skal du deltage i det uddannelsesspor, der er målrettet din aktivitet. Er du projektleder eller frivillig i en styregruppe eller koordinerende gruppe, kan du for eksempel vælge ledelsessporet. Fortalersporet “Styrk børnenes stemme med fængende fortællinger” er for dig, der er frivillig i en lokalforening, projektleder, kampagnefrivillig og dig, som allerede har deltaget i en uddannelsesdag.

Tilmeld dig:

Tilmeldingsfristen er udløbet. 

Du kan stadig nå at tilmelde dig uddannelsesdagen for frivillige i Jylland, der foregår søndag den 25. april. 

Uddannelsesspor:

Brug for mere information?

Du vil modtage en personlig invitation til uddannelsen på din aktivitet med uddybende information om netop dit uddannelsesspor. Du er altid velkommen til at spørge din projektleder eller kontaktperson på sekretariatet, hvis du har spørgsmål til valg af spor på uddannelsesdagen. Alle frivillige skal deltage i mindst én uddannelsesdag.

Praktisk information:

Hvornår?
Lørdag den 17. april fra 10:00-16:00.

Hvor?
Uddannelsesdagen afholdes i år online på Teams på grund af Covid-19. Du vil modtage et videolink i dagene op til uddannelsesdagen.

Hvordan?
Uddannelsesdagen er gratis.

Det vejledende program for uddannelsesdagen

  • 10:00 – 10:30 Velkomst på sporene
  • 10:30 – 11:00 Formiddagsprogram v/ forkvinde Stine Borring Alkert 
  • 11:00 – 16:00 Program på de enkelte spor

Spørgsmål?
Så skriv endelig til Ryan på uddannelsesdag@redbarnetungdom.dk

I tilfælde af afbud:
Når først du har tilmeldt dig, er det vigtigt, at du deltager. Hvis du bliver forhindret, så husk at melde fra senest dagen før. Selvom forårets uddannelsesdag er online, så koster det Red Barnet Ungdom i omegnen af 500 kroner i omkostninger til foredragsholdere og forplejning, hver gang nogen udebliver – og det kan vi vist godt blive enige om, at vi kan bruge til noget bedre.