Uddannelsesdag for frivillige på Sjælland og Fyn, efterår 2023

Sæt et stort X i kalenderen lørdag den 7. oktober 2023!
Der er nemlig Uddannelsesdag i Red Barnet Ungdom for frivillige fra Sjælland og Fyn, og det vil du ikke gå glip af! Dagen giver dig stærke redskaber, som du kan bruge i dit frivillige arbejde. Uundværligt, inspirerende, sjovt og lærerigt.

Red Barnet Ungdoms lokaler midt i København – sætter rammerne for en fed lørdag, hvor du får et skud inspiration og de rigtige værktøjer, som gør dig superstærk i dit frivillige arbejde.

Hvem kan tilmelde sig?

Alle frivillige i Red Barnet Ungdom.

Hvis du er frivillig på en aktivitet og ikke allerede har deltaget i en uddannelsesdag, skal du deltage i det spor, der er målrettet netop din aktivitet.

Tilmeld dig et uddannelsesspor:

Tilmeldingsfristen er den 1. oktober

Barnets Ven
Børn på flugt
Læring
Krisecentre
Leder

Brug for mere information?

Hold dig ikke tilbage – spørg din projektleder eller kontaktperson på sekretariatet, hvis du har spørgsmål til valg af spor på uddannelsesdagen. Alle frivillige opfordres til at deltage i mindst én uddannelsesdag.

Praktisk information:

Hvornår?

Lørdag den 7. oktober 2023

Hvor?

Red Barnet Ungdom, Rosenørns Allé 12, 1634 København

Hvordan?

Uddannelsesdagen er gratis, og vi dækker transportomkostninger

Vejledende program for uddannelsesdagen

9.30-10.00: check in

10.00-10.30: Velkomst ved RBU’s forkvinde, Caroline

10.30-11.30: Oplæg ved Lene P. Madsen og Jane K. Jensen, familierådgivere fra Aarhus kommune. Oplægget fokuserer på at kunne forstå andre ud fra deres mentale tilstande og at kunne sætte sig i andres sted. Derudover fortæller de om forskellige adfærdsmønstre hos børn og unge i udsatte positioner.

11.30-12.30: Oplæg ved Manilla Ghafuri, forperson for Rapolitics og medstifter af velgørenhedsforeningen ANaR. Manilla holder oplæg om hendes flugt fra Afghanistan og om hendes rejse indtil nu.

12.30-13.00: Frokost

13.00 – 14.00: Sparring med frivillige fra samme indsats som dig.

14.00-15.30: Facilitering af aktiviteter ved Tanja Agergaard. Kurset giver inspiration til måder, hvorpå man kan facilitere sjove og lærerige aktiviteter med børnene i de forskellige indsatser.

15.30-16.00: Evaluering og afslutning

Spørgsmål?

Kontakt Ryan Bravo på uddannelsesdag@redbarnetungdom.dk

I tilfælde af afbud

Uddannelsesdagen er en vigtig dag for alle frivillige, som vi virkelig ser frem til. Vi er dog helt med på, at noget kan komme i vejen for, at du kan deltage. Husk at melde fra senest den 1. oktober, så vi har de bedste muligheder for at forberede en god dag.