Sushi & Stand-Up

Gode grin, konkurrencer og rå fisk! RBU København sagde tak til sine frivillige med sushi, stand-up med Mark Le Fevre og konkurrence om en billet til Roskilde Festivalen.

Hvordan siger man bedst tak til de mange frivillige, der bruger deres tid på at kæmpe for en mere børnevenlig verden? I Red Barnet Ungdoms lokalforening i København gjorde man det med sushi og stand-up, da flere end 70 frivillige blev inviteret til en sjov aften i lokalerne på Rosenørns Allé i København.

”De frivillige gør en kæmpe forskel ude i projekterne. Det er meget værdsat af os og børnene, og dette vil vi gerne takke dem for” siger Jihad, formand i RBU København.

Sjov med Mark Le Fevre
Aftenen bød på flere forskellige aktiviteter – men højdepunktet var underholdningen fra Mark Le Fevre. Komikeren, der blandt andet vandt Danish Open i Stand-Up i 2012, fik os til at grine så tårerne de trillede og fortalte upassende jokes om kombinationen af blåbær og “sundt” sexliv.

Mobsquad + forårskur 367

Bagefter blev der serveret sushi, og folk kunne være med i en konkurrence om at vinde en billet til Roskilde Festivalen. Den gik til Mie Wiufsen – stort tillykke!!

Hvis du er frivillig i København og ikke nåede med til arrangementet, så frygt ej! Sushi og Stand-Up-aftenerne er halvårlige arrangementer, som bestyrelsen i KBH står bag. Næste arrangement forventes at blive afviklet i efteråret.

Mobsquad + forårskur 376